Σημαντικά ύψη βροχής κατεγράφησαν τα τελευταία 24ωρα στο παραλιακό μέτωπο του Στρυμονικού Κόλπου και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές της Παραλίας Οφρυνίου και της Κάριανης, που αμφότερες ανήκουν στο Δήμο Παγγαίου του Νομού Καβάλας.


Οι προαναφερθείσες περιοχές, που ως γνωστόν κάθε καλοκαίρι «ασφυκτιούν» από Σερραίους και Σερραίες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και όπου υπάρχουν και αρκετές εξοχικές κατοικίες μπήκε στο μάτι της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών.

Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίστηκαν κυρίως την περασμένη Πέμπτη(02/04) και αφορούσαν τον παραλιακό δρόμο που συνδέει την Παραλία Οφρυνίου με την παραλία της Κάριανης. Μάλιστα, στο κομμάτι από τα παραλιακά μαγαζιά μέχρι και τις ταβέρνες μετά τη δεξιά στροφή στο πρώην camping , η θάλασσα έφτασε μέχρι το δρόμο σχηματίζοντας μια απέραντη λίμνη.




Πάντως, πανομοιότυπο ήταν το σκηνικό του καιρού και το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς και πάλι υπήρξαν αξιόλογες βροχοπτώσεις στην εν λόγω περιοχή και κατεγράφησαν προβλήματα στις μετακινήσεις πεζών και οχημάτων.

Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές και δηλωτικές της εικόνας που προέκυψε από το χτύπημα της κακοκαιρίας στο παραλιακό μέτωπο και σε πολλές των περιπτώσεων οι οδηγοί χρειάστηκε να ρισκάρουν προκειμένου να διασχίσουν το δρόμο.

ΥΓ: Ευχαριστώ τη φίλη και ακροάτρια της εκπομπής μου στο Radio Κ.Θ. για τις φωτογραφίες και τις λεπτομερείς πληροφορίες.

Επιμέλεια : Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος – Δημοσιογράφος)

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 342 επισκέπτες