serreslife

«Αποκλειστικά και μόνο προσωπικοί και επαγγελματικοί είναι οι λόγοι που με οδήγησαν στην παραίτηση από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ», ξεκαθαρίζει σε δηλώσεις του ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών Βασίλης Παπαβασιλείου, ο οποίος παραιτήθηκε των καθηκόντων του πριν καλά-καλά αναλάβει. Ο ίδιος, μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ, ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για προσωπική του απόφαση, καθώς δεν έχει χρόνο λόγω της εργασίας του, από την οποία και ζει, να αναλάβει επιπλέον ευθύνες. Μάλιστα, τονίζει ότι όταν δέχτηκε την θέση του Αντιπροέδρου στο ΔΗΠΕΘΕ, δεν υπήρχε η πρόταση της προεδρίας του Αυτοκινητοδρομίου.

Ο κ.Παπαβασιλειου απαντά και σε όσους υποστηρίζουν ότι παραιτήθηκε από το ΔΗΠΕΘΕ, επειδή η θέση ήταν άμισθη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γιατί, η θέση του Προέδρου στο Αυτοκινητοδρόμιο είναι έμμισθη; Είναι άμισθη και η μία και η άλλη θέση. Στον Βασίλη Παπαβασιλείου δεν ισχύουν οι έμμισθες και οι άμισθες θέσεις. Μάλιστα, ξεκαθαρίζω ότι δεν θα προβώ σε καμία πράξη, ώστε να δημιουργηθεί έμμισθη θέση στο Αυτοκινητοδρόμιο».

Ο νέος Πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου θα αναλάβει καθήκοντα περίπου στο τέλος του μηνός και έχει ως στόχο του να κάνει το αυτοκινητοδρόμιο «πόλο έλξης» και τουρισμού, όχι μόνο για τους λάτρεις του μηχανοκινήτου αθλητισμού, αλλά και όλους όσους επισκέπτονται το Νομό Σερρών.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 219 επισκέπτες