serreslife

Συνεδριάζει την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, στις 12.30μ.μ., η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών. Η συνεδρίαση θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα Σερρών και τα θέματα που θα συζητηθούν έχει ως εξής:

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των παρ. 3, 6 και 7 του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 ΤΑ) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», σας παρακαλούμε να προσέλθετε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12:30 μ.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα Σερρών, σε τακτική συνεδρίαση, προκειμένου να ληφθούν έγκαιρα οι αποφάσεις που αφορούν τα θέματα όπως αυτά φαίνονται παρακάτω, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων με θέματα: 

ΘΕΜΑ 1ο:   Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης για την επιμόρφωση προσωπικού και την συμμετοχή σε συνέδρια και σεμινάρια.  

ΘΕΜΑ 2ο:   Κατακύρωση  πρακτικών  δημοπρασίας  για την εκποίηση τεχνητώς φυτευθέντων ατόμων λεύκης στη Δημοτική Κοινότητα Λευκώνα του Δήμου Σερρών. 

ΘΕΜΑ 3ο:  Κατακύρωση  πρακτικών  δημοπρασίας  για  την εκποίηση άχρηστων αντικειμένων που βρίσκονται στο χώρο του Αμαξοστασίου του Δήμου Σερρών. 

ΘΕΜΑ 4ο:  Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης του έργου “Επανάχρηση του κτιρίου Κ1 του πρώην στρατοπέδου Παπαλουκά και δημιουργία Πινακοθήκης ΞΕΝΑΚΗ” προϋπολογισμού 852.000 € , στα πλαίσια της πράξης “Δημιουργία Πολιτιστικού Διπόλου στη διασυνοριακή περιοχή – Ψθλτθραλ Διπολε” στομ πλάισιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2014 -2020”.

ΘΕΜΑ 5ο:  Έγκριση του πρακτικού αξιολόγησης των δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικών και οικονομικών προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ενός καινούργιου πετρελαιοκίνητου ανυψωτικού περονοφόρου (clark) μηχανήματος για τις ανάγκες του Δήμου Σερρών προϋπολογισθείσας αξίας 24.800,00 € με ΦΠΑ και κατακύρωση μειοδότη. 
ΘΕΜΑ 6ο:   Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Έφεσης της υπό εκκαθάριση Ομόρρυθμης Εταιρίας με την επωνυμία “ΤΣΙΦΤΣΗΣ ΑΘ. - ΔΙΓΚΑΣ Γ. Ο.Ε. - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΟΥΛΑ”, κατά του Δήμου Σερρών. 

ΘΕΜΑ 7ο:   Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Ανακοπής της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία “ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΣΕΡΡΩΝ  ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ”, με το δ.τ. “ΑΣΤΙΚΟ Κ.Τ.Ε.Λ. ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε.”, κατά του Δήμου Σερρών. 

ΘΕΜΑ  8ο:  Ορισμός  Δικηγόρου  προκειμένου  να  παραστεί  και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Ανακοπής του κ. Αθανασίου Τσανάκα του Κωνσταντίνου, κατά του Δήμου Σερρών. 

ΘΕΜΑ  9ο:  Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Αίτησης της κ. Χρυσούλας χήρας Λαζάρου Λαζάρου το γένος Νικολάου και Ευαγγελίας Μακενατζή και λοιπών, κατά του Δήμου Σερρών. 

ΘΕΜΑ 10ο:  Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης δημοσίευσης σε εφημερίδες διακήρυξης έργου με τίτλο   “Συντήρηση & βελτίωση σχολικών κτιρίων Δήμου Σερρών έτους 2017”.

ΘΕΜΑ11ο: Έγκριση του πρακτικού 3της Επιτροπής Διαγωνισμούελέγχουτων δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τηνπρομήθεια κάδων απορριμμάτων, έτους 2017, για τις ανάγκες του Δήμου Σερρών, προϋπολογισμού 104.835,00 € χωρίς Φ.Π.Α. και 129.995,40 € με Φ.Π.Α. και κατακύρωση μειοδότη.

ΘΕΜΑ 12ο: Ψήφιση   –   διάθεση   πίστωσης   για   την   διενέργεια    προμήθειας    δύο    (2) ηλεκτροκινητήρων, για την επισκευή των αντλιοστασίων άρδευσης της Τοπικής Κοινότητας Μητρουσίου του Δήμου Σερρών.

ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση του πρακτικού αξιολόγησης των δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικών και οικονομικών προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια σταθεροποιητή τάσης UPS, για τις ανάγκες του Δήμου Σερρών, έτους 2017, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά με βάσει την τιμή, προϋπολογισθείσας αξίας 5.580,00 € με Φ.Π.Α.

ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης και έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης, για την διενέργεια προμήθειας ψύκτη νερού δικτύου με φίλτρα για μικροοργανισμούς και ανταλλακτικά για τις ανάγκες του Δημαρχείου Δήμου Σερρών, ποσού 500,00 € με Φ.Π.Α..

ΘΕΜΑ 15ο: Ψήφιση  –  διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο “Συντήρηση συστήματος παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου δημοτικών οχημάτων με το πρόγραμμα Ερμής”.

ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση τροποποίησης όρου της σύμβασης παροχής υπηρεσιών “Διαχείριση ογκωδών και Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών, Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) με κάδους ογκωδών του Δήμου Σερρών, έτους 2017”.

ΘΕΜΑ 17ο: Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης για την πράξη “Δημιουργία Πολιτιστικού Διπόλου στη διασυνοριακή περιοχή -Cultural Dipole”, στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ  – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ  2014 – 2020.

ΘΕΜΑ 18ο: Έγκριση   πραγματοποίησης  δαπάνης   για  την  πράξη  “Πράσινες  θέσεις  εργασίας  στη διαχείριση βιοαποβλήτων – Green Crew”, στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ  – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ  2014 – 2020.

ΘΕΜΑ 19ο: Ψήφιση  –  διάθεση  πίστωσης  για  την  δημοσίευση  σε  μία  (1)  τοπική εφημερίδα των συνοπτικών πινάκων του Ισολογισμού και της Συνοπτικής κατάστασης του Απολογισμού εσόδων – εξόδων του Δήμου Σερρών, για το έτος 2016.

ΘΕΜΑ 20ο:  Κατακύρωση  πρακτικών  δημοπρασίας  για  την  χρήση  του  χώρου  της χριστουγεννιάτικης  αγοράς “ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ” του Δήμου Σερρών.

ΘΕΜΑ 21ο:  Έγκριση    όρων   δημοπρασίας  για   χρήση   του   χώρου   για   εγκατάσταση   Παγοδρομίου και Καρουζέλ της  χριστουγεννιάτικης  αγοράς “ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ” του Δήμου Σερρών.

ΘΕΜΑ 22ο: Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης και έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης, για την διενέργεια προμήθειας ξυλόσομπας και καπνοσωλήνων, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Σερρών, ποσού 1.650,00 € χωρίς Φ.Π.Α. και 2.046,00 € με Φ.Π.Α..

ΘΕΜΑ 23ο:  Έγκριση του πρακτικού2της επιτροπής διαγωνισμού αποσφράγισης και αξιολόγησηςτων οικονομικών προσφορών του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσίας “Συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων και μηχανημάτων Δήμου Σερρών” για δύο έτη, προϋπολογισθείσας αξίας 211.296,00 € με Φ.Π.Α. με δικαίωμα προαίρεσης ποσού 31.694,40 € και συνολικού ποσού 242.990,40 € με Φ.Π.Α.

ΘΕΜΑ 24ο: Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης ποσού 173,60 €, για την δημοσίευση της διακήρυξης δημοπρασίας για την χρήση του χώρου για εγκατάσταση Παγοδρομίου και Καρουζέλ της χριστουγεννιάτικης αγοράς “ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ”, του Δήμου Σερρών, σε μία (1) τοπική εφημερίδα. 

ΘΕΜΑ 25ο: Εξώδικος συμβιβασμός του  Δήμου Σερρών με τον κ. Κυριάκο Παπαδόπουλο του Γεωργίου, για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο «Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών για την προετοιμασία Φακέλλου Έργου της μελέτης “Μελέτη αντιπλημμυρικών έργων στο χείμαρρο Αγίων Αναργύρων Δήμου Σερρών”».

ΘΕΜΑ 26ο:  Εξώδικος συμβιβασμός του  Δήμου Σερρών με τον κ. Σωτήριο Καλιβάτση του Γεωργίου, για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο «Σύμβαση Ανάθεσης μελέτης: “Προετοιμασία Φακέλου για την σύνταξη μελέτης του έργου: Αποχέτευση ακαθάρτων στα Τ.Δ. Αγίας Ελένης, Αδελφικού, Βαμβακούσσας, Κουβουκλίων, Κουμαριάς, Κωνσταντινάτου και Πεπονιάς του Δήμου Σκουτάρεως”».

ΘΕΜΑ 27ο: Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Αγωγής του κ. Κυριάκου Παπαδόπουλου του Γεωργίου, κατά του Δήμου Σερρών.

ΘΕΜΑ 28ο: Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της Αγωγής του κ. Σωτηρίου Καλιβάτση του Γεωργίου, κατά του Δήμου Σερρών, ως καθολικού διαδόχου του καταργηθέντος δυνάμει του Ν. 3852/2010 Δήμου Σκουτάρεως Νομού Σερρών.

ΘΕΜΑ 29ο: Έγκριση  μελέτης, καθορισμός όρων διακήρυξης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια “Ειδών γραφείου & αναλωσίμων για εκτυπωτές- πολυμηχανήματα και φωτοτυπικά” για τις ανάγκες του Δήμου Σερρών προϋπολογισμού 130.634,62 € χωρίς ΦΠΑ & 161.986,93 € με ΦΠΑ. 

ΘΕΜΑ 30ο: Ψήφιση – διάθεση σχετικής πίστωσης για συνδρομή σε εφημερίδες και περιοδικά για το έτος 2017.

ΘΕΜΑ 31ο: Αποδοχή δωρεάς από το φιλοζωϊκό σύλλογο Hundegarten Serres E.V.  για το κυνοκομείο του Δήμου μας.

ΘΕΜΑ 32ο: Ψήφιση - διάθεση σχετικής πίστωσης για την προμήθεια επιστήλιων μεταλλικών αμμοδόχων, για τις ανάγκες του τμήματος κοιμητηρίων πίστωσης 13.640,00€.

Διαβάστε επίσης: