«Οι Γλυκές Αλχημείες Ταξιδεύουν» με φίλους και συνεργάτες

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, ο ΣΚΑΪ, ο Στέλιος Παρλιάρος και οι Γλυκές Αλχημείες, που φέτος ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, υποδέχτηκαν συνεργάτες, δημοσιογράφους και φίλους, με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής για τη φετινή σεζόν.


Κατερίνα Ζάννη (Υπεύθυνη Επικοινωνίας ΣΚΑΪ), Στέλιος Παρλιάρος, Χάρης Γούλιος (Διευθυντής Επικοινωνίας & Marketing ΣΚΑΪ)


Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος (Σκηνοθέτης), Ευανθία Ρεμπούτσικα (Συνθέτης μουσικής τίτλων), Στέλιος Παρλιάρος

«Οι Γλυκές Αλχημείες Ταξιδεύουν» ξεκινούν το ταξίδι τους στον ΣΚΑΪ, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 16.20 με πρώτο σταθμό τη Χίο. Στο ζεστό και Χριστουγεννιάτικα στολισμένο Salon de Bricolage, στο κέντρο της Αθήνας, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν σε avant premiere το πρώτο επεισόδιο και να παρακολουθήσουν αποσπάσματα από το δεύτερο επεισόδιο με προορισμό το Νυμφαίο.


Στέλιος Παρλιάρος, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος


Χριστίνα Σούζη, Στέλιος Παρλιάρος

Υπό τον ήχο της υπέροχης μουσικής της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, η οποία υπογράφει τη μουσική των τίτλων, οι προσκεκλημένοι συνομίλησαν με τους συντελεστές της εκπομπής και δοκίμασαν γλυκές χειροποίητες απολαύσεις. Στο τέλος της βραδιάς τούς περίμενε και ένα γλυκό δώρο: panettone, διά χειρός Στέλιου Παρλιάρου.


Στέλιος Παρλιάρος, Γιώργος Παπαδάκης

Στέλιος Παρλιάρος, Λοΐζος Ξενόπουλος (Διευθυντής Προγράμματος ΣΚΑΪ)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αποσπάσματα από τα δύο πρώτα επεισόδια –Χίος και Νυμφαίο- εδώ: