Έβρος: O φράχτης επεκτείνεται παρά τις τουρκικές προσπάθειες (video)

Στο... κενό πέφτουν οι προσπάθεις της Άγκυρας για να δημιουργηθούν "τρύπες" σε τμήματα του φράχτη του Έβρου στις Καστανιές. 

Ό,τι ζημιά γίνεται στον φράχτη, οι ελληνικές αρχές τον αποκαθιστούν άμεσα. Μάλιστα, ο φράχτης ενισχύεται και επεκτείνεται παρά τις επιθέσεις που δέχονται οι άνδρες του στρατού και της αστυνομίας, ακόμη και από τούρκους συναδέλφους τους!

 

 

Συμφωνά με αστυνομικές πηγές μετανάστες πήγαν να ρίξουν τον φράχτη με γάντζο και σχοινιά τραβούσαν περισσότερα από 20 άτομα, τόσο το πρωί του Σαββάτου όσο και το απόγευμα της Παρασκευής. Την πρακτική αυτή αποκαλύπτει και φωτογραφία - ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ.

Εξάλλου, με  βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ διακρίνεται η απόπειρα να πέσει ο φράχτης ακόμη και με τεθωρακισμένο όχημα.  Πρόκειται για τουρκικό θωρακισμένο όχημα συνοριακής επιτήρησης, το οποίο επιχειρεί με σχοινί ή συρματόσκοινο που έχει προσδεθεί πάνω του, να τραβήξει μέρος του φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα για να τον γκρεμίσει. Το περιστατικό καταγράφηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Έβρος: Νέα επεισόδια - Χρησιμοποιούν και γάντζους – Ο λόγος που ανάβουν φωτιές  #εβρος link στο bio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKAI.gr (@skaigr) στις

Πηγή: skai.gr