Νεκρώνουν Αδριανούπολη – Αϊβαλί:  Οι Τούρκοι των συνόρων «παράπλευρες απώλειες» τoυ Ερντογάν

«Παράπλευρες απώλειες» της ακραίας πολιτικής του Ταγίπ Ερντογάν έναντι της Ελλάδας είναι οι ίδιοι οι Τούρκοι πολίτες που ζουν στην Αδριανούπολη και τα μικρασιατικά παράλια!

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ Μανώλη Κωστίδη, λόγω της έντασης και των επεισοδίων στις Καστανιές Έβρου με τη συρροή μεταναστών και προσφύγων που θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα, και τη δημιουργία άτυπου καταυλισμού μόλις 500 μέτρα από τα ελληνικά σύνορα, η αγορά της Αδριανούπολης έχει «νεκρώσει» από Έλληνες πελάτες και τουρίστες. Κι αυτό, τη στιγμή που οι Τούρκοι (ως επί το πλείστον οπαδοί των Κεμαλικών πάντως...) βιοπορίζονται από τους Έλληνες. 

Αϊβαλί   

Την ίδια στιγμή, με μόνο δυο Έλληνες επιβάτες και 16 αλλοδαπούς πραγματοποιήθηκε στις 9 το πρωί το τακτικό δρομολόγιο του πλοίου της γραμμής Μυτιλήνη - Αϊβαλί.

Πρόκειται για το δρομολόγιο το οποίο μετέφερε κάθε Πέμπτη εκατοντάδες Μυτιληνιούς οι οποίοι μετέβαιναν για ψώνια στο παραδοσιακό παζάρι της Πέμπτης στην απέναντι από τη Μυτιλήνη μικρασιατική τουρκική πόλη.

Ας σημειωθεί ότι όπως έγινε γνωστό το πλοιάριο, το οποίο είναι υπό τουρκική σημαία, δεν θα επιστρέψει στη Μυτιλήνη το βράδυ της Πέμπτης, ελλείψει επιβατών…


skai.gr - ΑΜΠΕ