Ελλάδα

Αλλαγές στα δρομολόγια των πλοίων


Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές καθιστούν αναγκαία των τροποποίηση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων, ενώ παράλληλα προκαλούν καθυστερήσεις, αλλαγές διαδρομής ή ακόμα και του προορισμού των πλοίων.

Από το λιμάνι του Πειραιά απέπλευσε στις 8 το βράδυ  το πλοίο «Νήσος Σάμος» με προορισμό τη Χίο και τη Μυτιλήνη και στις 9 η ώρα το «Festos Palace» για Ηράκλειο και Χανιά.

.Στις 21:00 αναχώρησε το «Blue Star 1» με προορισμό επίσης το Ηράκλειο. Το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Ελευθέριος Βενιζέλος» επρόκειτο να αναχωρήσει στις 24:00 τα μεσάνυχτα για Χανιά.

Την Πέμπτη το πρωι στις 7 θα αναχωρήσει το «Νήσος Χίος» για Σύρο- Μύκονο-Εύδηλο- Φούρνους- Καρλόβασι- Βαθύ-Χίο-Μυτιλήνη- Λήμνο και Καβάλα.

Δεν θα αναχωρήσουν πλοία από το λιμάνι της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ θα παραμείνει κλειστή η γραμμή Αγία Μαρίνα-Στύρα.

Οπως επισημαίνεται, οι επιβάτες που πρόκειται  να ταξιδέψουν, πρέπει πριν μεταβούν στο λιμάνι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, για να πληροφορούνται αν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο και αν θα υπάρχει καθυστέρηση στην αναχώρηση.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα