Ελλάδα

Απόπειρα αρπαγής 15χρονου στη Βέροια


Μια περίεργη υπόθεση διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στη Βέροια μετά την καταγγελία ενός 15χρονου μαθητή και του πατέρα του για απόπειρα αρπαγής του ανήλικου από τρεις νεαρούς που επέβαιναν σε αυτοκίνητο με πινακίδες Θεσσαλονίκης και φιμέ τζάμια.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο 15χρονος στις αρχές, στις 10.30΄ περίπου τη νύχτα του Σαββάτου άφησε έναν συνομήλικο φίλο του με τον οποίο είχαν πάει βόλτα και επέστρεφε στο σπίτι του περνώντας από ένα πάρκο στην περιοχή Παπάκια,. Τότε σταμάτησε μπροστά του ένα λευκό Ι.Χ. από το οποίο βγήκαν τρεις νεαροί και ο ένας κατευθύνθηκε απειλητικά προς το μέρος του.

Ο μαθητής τρόμαξε και άρχισε να τρέχει, ενώ ο άγνωστος τον ακολούθησε τρέχοντας και αυτός αλλά σταμάτησε καθώς ο ανήλικος έφτασε σε σημείο με κόσμο.

Ο 15χρονος κάλεσε τους γονείς του και τον παρέλαβε ο πατέρας του.

Στη συνέχεια, αναζήτησαν το ύποπτο αυτοκίνητο και το είδαν σταθμευμένο απέναντι από το παρκινγκ των λεωφορείων με αναμμένη την μηχανή. Όταν το πλεύρισαν, όμως, επιτάχυνε απότομα και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο πατέρας του παιδιού ειδοποίησε την Αστυνομία και έδωσε τα στοιχεία του υπόπτου αυτοκινήτου, το οποίο όμως δεν εντοπίστηκε.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα