Οικονομία

Προσφορές για την προμήθεια υλικού αναμένει το ΑΣΕΠ


Στο πλαίσιο της κάλυψης των αναγκών λειτουργίας του, το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού προβαίνει σε πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια υλικού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, το ΑΣΕΠ ζητά:

  • δέκα Sennheiser SC 30 USB ML Monaural Headset Optimized for Microsoft Lync,
  • εκατό μέτρων καλώδιο UTS cat-5.

Ο συνολικός διαθέσιμος προϋπολογισμός ανέρχεται σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 207/2019 Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης (Α.Δ.Α. 78ΒΓ6Η6-ΚΤΜ) στο ποσό των πεντακοσίων σαράντα εννέα ευρώ & ενενήντα τεσσάρων λεπτών (549,94€), συμπεριλαμβανομένου του ποσού του νομίμου Φ.Π.Α. (24%), με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής, όπου Τιμή =  συνολική αξία όλων των απαιτούμενων ειδών & ποσοτήτων άνευ του αναλογούντος Φ.Π.Α. και βάσει αυτής θα προκύψει ο Ανάδοχος/Προμηθευτής. Το ποσό αυτό αποτελεί και το ανώτατο όριο των προσφορών που θα υποβληθούν.

Η παράδοση των υπό προμήθεια ειδών θα γίνει το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερών από την έγγραφη ειδοποίηση (έγγραφο, ηλεκτρονική επιστολή και τηλεομοιοτυπία) του προμηθευτή/ή του Αναδόχου στο κτίριο της Κεντρικής Υπηρεσίας του Α.Σ.Ε.Π. στην Αθήνα (Πουλίου 6 Αμπελόκηποι, Τ.Κ. 115 23) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και μετά την έκδοση της σχετικής απόφασης απευθείας ανάθεσης. Παράταση της ως άνω προθεσμίας είναι αποδεκτή για είδη που αναμένονται από το εξωτερικό ή είναι σε έλλειψη και μόνο κατόπιν έγγραφου αιτήματος του Προμηθευτή και σύμφωνης γνώμης του Α.Σ.Ε.Π.

H ως άνω δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του λογαριασμού 2410989899 «Αγορές λοιπών αγαθών» [cpv 30236000-2 «Ποικίλος εξοπλισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών»] του τακτικού προϋπολογισμού του Eιδικού Φορέα 1005 801 0000000 - «Δαπάνες της Ανεξάρτητης Διοικητικής Αρχής ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ - (ΑΣΕΠ) που καλύπτονται από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης», οικονομικού έτους 2019.

Η πληρωμή του Προμηθευτή θα πραγματοποιηθεί εντός τριάντα (30) ημερών από την αρμόδια Οικονομική Υπηρεσία του Α.Σ.Ε.Π. μετά την παράδοση και την οριστική παραλαβή της εν λόγω προμήθειας από το Α.Σ.Ε.Π. και την προσκόμιση του σχετικού τιμολογίου.  

Η καθαρή αξία της προμήθειας υπόκειται σε παρακράτηση φόρου εισοδήματος 4% για την προμήθεια  επί του καθαρού ποσού (άρθρο 64παρ.2 του Ν.4172/2013, ως ισχύει) και στις προβλεπόμενες από το νόμο κρατήσεις, οι οποίες θα βαρύνουν τον Προμηθευτή. Ο νόμιμος Φόρος Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.), βαρύνει το Ελληνικό Δημόσιο.

Ενόψει των ανωτέρω, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν Οικονομική Προσφορά για την προμήθεια των προαναφερθέντων ειδών στο σύνολό της, κατά το χρονικό διάστημα από  15/5/2019 έως και 17/5/2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση promithies@asep.gr με ημερομηνία ισχύος για ένα τουλάχιστον μήνα από την ημερομηνία υποβολής της.

Στην οικονομική προσφορά θα πρέπει  οι ενδιαφερόμενοι να περιλάβουν τα στοιχεία της επιχείρησής τους (επωνυμία, ΑΦΜ και ΔΟΥ που ανήκει), τον υπεύθυνο επικοινωνίας καθώς και δέσμευση για παράδοση των ειδών εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης απευθείας ανάθεσης ή της πρόσκλησης σε αυτούς.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις