Ελλάδα

Στέλεχος της ΝΟΔΕ Έβρου επιχείρησε να προπηλακίσει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ


Στο στόχαστρο βρέθηκαν οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, Γιώργος Καΐσας, Δημήτρης Ρίζος και Νατάσα Γκαρά μετά την θετική τους ψήφο στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Πέρα από τα υβριστικά σχόλια που δέχονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα περιστατικό προπηλακισμού σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα ο Κοζάρης Νικόλαος ο οποίος είναι μέλος της Τοπικής Οργάνωσης  της ΝΟΔΕ Έβρου επιχείρησε να πετάξει "10 αβγά χωριάτικα και λίγα μανταρίνια" όπως δήλωσε ο ίδιος, στους τρεις βουλευτές κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος.

Λίγο μετά την προσαγωγή του στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, αφέθηκε ελεύθερος.

Με αφορμή το περιστατικό η ΝΟΔΕ Έβρου έβγαλε ανακοίνωση και δηλώνει ότι :

"Αυτές οι συμπεριφορές δεν εκφράζουν την οργάνωση μας. Είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή βίας. Καταδικάζουμε με το πιο ξεκάθαρο τρόπο επιθέσεις και ύβρεις προς και από, οποιονδήποτε.

Χθες ήταν μια θλιβερή ημέρα για τη πατρίδα μας, για τη Μακεδονία και όλους τους Έλληνες.

Η Κυβέρνηση με μία ευκαιριακή πλειοψηφία ψήφισε την επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών. Επικράτησαν τα κομματικά παζάρια του εθνικού συμφέροντος. Οι πολίτες γνωρίζουν πλέον τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ και έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Οι Έλληνες πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να επιδείξουμε δημοκρατική ωριμότητα και σύνεση". 

Πηγή: E-evros.gr

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις