Οικονομία

Υπέρ της διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΝΝ τάσσεται το ΕΕΑ


Στηρίζει την παράσταση διαμαρτυρίας, η οποία έλαβε χώρα στις 11 το πρωί έξω από τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας ΝΝ στην Λ. Συγγρού 198, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας

Το ΕΕΑ, όπως αναφέρει το σχετικό ανακοινωθέν, έχει επανειλημμένα τονίσει και αποδείξει ότι σε κάθε περίπτωση που οι κλάδοι ή τα επαγγέλματα –μέλη- του, διεκδικούν, αιτούνται, επιζητούν, ή δίνουν «μάχες» το Επιμελητήριο βρίσκεται κοντά τους.

Ο πρόεδρος κ. Χατζηθεοδοσίου δηλώνει ότι «το Επιμελητήριο επιτελεί τον θεσμικό του ρόλο, υποστηρίζει τα μέλη του, μεριμνά γι΄ αυτά, για την πρόοδό τους, τον εκσυγχρονισμό τους, την εξέλιξή τους στην αγορά. Η στήριξή του στα δίκαια αιτήματά τους, όπως τώρα στην περίπτωση της ΝΝ, είναι σταθερή και διαχρονική. Επιδίωξη του Επιμελητηρίου είναι να συντελεί στην ομαλή λειτουργία της αγοράς η οποία διασφαλίζεται και με την εφαρμογή των νόμων».

Κλείνοντας, ο γενικός γραμματέας του ΕΕΑ, Δ. Γαβαλάκης και πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης, αναφέρει ότι το Επιμελητήριο είναι κοντά στον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, στηρίζει την προσπάθεια των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που ζητούν να αποτυπωθεί στην σύμβασή τους με την ΝΝ όλα όσα με ακρίβεια αναφέρει ο νόμος 4583/18 και να μην υπάρχουν παρεκκλίσεις.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις