STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αποκλεισμός έδρας μιας αγωνιστικής στο Περιστέρι

Αποκλεισμός έδρας μιας αγωνιστικής στο Περιστέρι
EUROKINISSI

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί ο αγώνας Περιστέρι - Παναθηναϊκός (31/3) μετά την τιμωρία της ομάδας των δυτικών προαστίων με αποκλεισμό της έδρας για μία αγωνιστική.

Με αποκλεισμό της έδρας του για μία αγωνιστική θα πληρώσει το Περιστέρι τα επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί του -με τους αντίστοιχους του Άρη - στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας στην Basket League . Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε ποινή αποκλεισμού της έδρας του Περιστερίου για μία αγωνιστική, κάτι που σημαίνει ότι θα υποδεχτεί κεκλεισμένων των θυρών τον Παναθηναϊκό στις 31 Μαρτίου.

Ο σύλλογος των βορείων προαστίων κλήθηκε επίσης να καταβάλει πρόστιμο 3.000 ευρώ, όσο θα είναι και το ποσό που θα πληρώσει ο Άρης για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

" Επιβάλλεται στην ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ, που ήταν γηπεδούχος, για επεισόδια μέσα στο γήπεδο (κερκίδες) αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και έως το χρονικό σημείο της αναχώρησης της φιλοξενούμενης ομάδας από το γήπεδο, που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 16-03-2019.

Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ, που δεν ήταν γηπεδούχος, για επεισόδια μέσα στο γήπεδο (κερκίδες) αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και έως το χρονικό σημείο της αναχώρησης της φιλοξενούμενης ομάδας από το γήπεδο, που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας, χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 16-3-201".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ