ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Στην Ρόδο ο Ολυμπιακός, κόντρα στο Λαύριο η ΑΕΚ

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Κολοσσό και η ΑΕΚ υποδέχεται το Λαύριο στα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Basket League.

Η 9η αγωνιστική της Basket League θα διεξαχθεί σε δύο μέρη, με το σημερινό (15/12) πρόγραμμα να περιλαμβάνει 5 αγώνες, με τους αγώνες Κολοσσός Η Hotels - Ολυμπιακός (15:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ΑΕΚ - Λαύριο (17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) να ξεχωρίζουν.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη κόντρα στον ουραγό Κολοσσό, αφού ο Ντέιβιντ Μπλατ θα δώσει ανάσες στους δύο αρχηγούς του. Η ΑΕΚ από την πλευρά της θα έχει πάλι ένα... σωρό απουσίες (Ξανθόπουλος, Καββαδάς και εκτός απροόπτου τον Γιαννόπουλο) υποδεχόμενη το Λαύριο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, το Ρέθυμνο υποδέχεται την Κύμη, ο Προμηθέας τον Άρη και το Περιστέρι τον Πανιώνιο, με όλους τους αγώνες να έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

15.15 Κολοσσός Ρ.-Ολυμπιακός

16.30 Ρέθυμνο-Κύμη

17.00 ΑΕΚ-Λαύριο

17.30 Προμηθέας Π.-Άρης

17.30 Περιστέρι-Πανιώνιος

Α2: ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ

Στην Α2, διεξάγεται σήμερα (15/12) η 10η αγωνιστική, με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται βέβαια στο Αιγάλεω, όπου ο Διαγόρας υποδέχεται τον Ιωνικό Νικαίας, με τους Νικαιώτες να αναμένεται για πρώτη φορά φέτος να έχουν στην 12αδα τους τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Στους υπόλοιπους αγώνες, ο πρωτοπόρος Ηρακλής υποδέχεται τον Κόροιβο, την ίδια στιγμή που ο Ιπποκράτης περιμένει στην Κω την Καβάλα και ο Αμύντας υποδέχεται τον Χαρίλαο Τρικούπη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

17.00 Εθνικός-Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου

17.00 Ψυχικό-Καστοριά

17.00 Καρδίτσα-Απόλλων Π.

17.00 Μαρούσι-Ερμής Αγιάς Λάρισας

17.00 Αμύντας-Χαρίλαος Τρικούπης

17.00 Διαγόρας Δρ.-Ιωνικός Ν.

17.00 Ιπποκράτης-Καβάλα

17.00 Ηρακλής-Κόροιβος

Α1 Γυναικών: Ματς... Ευρωπαίων

Στο μοναδικό παιχνίδι που υπάρχει στο σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών - η οποία ολοκληρώνεται αύριο με 5 παιχνίδια - ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Νίκη Λευκάδας (12:00) στον αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες που μας εκπροσωπούν φέτος τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ