STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Νωρίτερα ο 3ος αγώνας ανάμεσα στο Περιστέρι Βίκος Cola και τον Παναθηναϊκό

Νωρίτερα ο 3ος αγώνας ανάμεσα στο Περιστέρι Βίκος Cola και τον Παναθηναϊκό
EUROKINISSI

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ακόμα μία αλλαγή στο πρόγραμμα των ημιτελικών, καθώς ο τρίτος αγώνας της σειράς ανάμεσα στο Περιστέρι Βίκος Cola και τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα.

Μετά την αλλαγή που υπήρξε στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Προμηθέα Πατρών, ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε για ορισμένες ακόμα αλλαγές στους ημιτελικούς της Basket League , που αφορούν τόσο τις ώρες των αγώνων, όσο και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Αναλυτικά:

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της Β’ φάσης των Playoffs της Betshop Basket League 2018-19:

* Ο 1ος αγώνας Περιστέρι Βίκος Cola – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ της 29-5-2019 με ώρα έναρξης τις 19:00 θα μεταδοθεί live από την ΕΡΤ3.

* Ο 2η συνάντηση Προμηθέας Πάτρας – ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1/6 με ώρα έναρξης τις 17:00 αντί για τις 19:00 και θα μεταδοθεί live από την ΕΡΤ2.

* Ο 3η αναμέτρηση Περιστέρι Βίκος Cola – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3/6 με ώρα έναρξης τις 21:00 και θα μεταδοθεί live από την ΕΡΤ SPORTS.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ