STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας
EUROKINISSI

H Basket League μπαίνει στην τρίτη στροφή της σήμερα (12/10), με τον αγώνα του Ηφαίστου με την ΑΕΚ να ξεχωρίζει. Όλα έτοιμα για την 2η αγωνιστική στην Α2, πρεμιέρα την Α1 Γυναικών.

Basket League, πράξη 3η. Η σεζόν προχωράει και όλα είναι έτοιμα για να διεξαχθεί η 3η αγωνιστική της Basket League, η οποία θα γίνει σε δύο μέρη και περιλαμβάνει μερικά εξαιρετικά ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Ο αγώνας του Ηφαίστου με την ΑΕΚ στη Λήμνο σίγουρα είναι αυτός που ξεχωρίζει. Την ίδια στιγμή ωστόσο, αναμένεται να γίνουν μάχες σε όλα τα γήπεδα, με το Περιστέρι να υποδέχεται τον Πανιώνιο, τον κολοσσό το Λαύριο, τον Ηρακλή το Ρέθυμνο και τον Ιωνικό Νικαίας τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

15:45 Περιστέρι-Πανιώνιος

15:45 Κολοσσός Ρόδου - Λαύριο

15:45 Ηρακλής - Ρέθυμνο

15:45 Ήφαιστος Λήμνου - ΑΕΚ

17:45 Ιωνικός Νίκαιας - ΠΑΟΚ

Α2: ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β'

Η 2η αγωνιστική της Α2 θα διεξαχθεί επίσης σήμερα (12/10), με τους 8 αγώνες να διεξάγονται όλοι την ίδια ώρα (17:00). Στα παιχνίδια που ξεχωρίζουν, ο ισχυρός Χαρίλαος Τρικούπης υποδέχεται την 2η ομάδα του Ολυμπιακού στο Μεσολόγγι, σε ένα παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον. Την ίδια στιγμή ο Τρίτωνας θα υποδεχθεί τον Διαγόρα Δρυοπιδέων και ο Οίακας Ναυπλίου τον Απόλλωνα Πάτρας, σε παιχνίδια που τραβούν τα βλέμματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Μετς 17:00 Παγκράτι - Ανατόλια

Ψυχικού 17:00 Ψυχικό - Καρδίτσα

1ο Χαϊδαρίου 17:00 Δάφνη Δαφνίου - Αγρίνιο

Στρέφη 17:00 Τρίτων - Διαγόρας Δρυοπιδέων

Μεσολογγίου 17:00 Χαρίλαος Τρικούπης - Ολυμπιακός

Δ. Βικέλας 17:00 Φίλιππος Βέροιας - Ελευθερούπολη

Ναυπλίου 17:00 Οίαξ Ναυπλίου - Απόλλων Πάτρας

Ήλιδας 17:00 Κόροιβος Αμαλιάδας - Αμύντας

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Η Α1 Γυναικών ανοίγει την αυλαία της, με ένα παιχνίδι, με τους υπόλοιπους πέντε αγώνες να διεξάγονται αύριο (13/10). Στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον νταμπλούχο Ολυμπιακό (14:00), θέλοντας να φανεί ανταγωνιστικός κόντρα στον πανίσχυρο αντίπαλό του.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ