ΜΠΑΣΚΕΤ

Α2: Σε Νίκαια, Καβάλα και Ιβανώφειο οι προβολείς

Α2: Σε Νίκαια, Καβάλα και Ιβανώφειο οι προβολείς
EUROKINISSI

Οι αναμετρήσεις Ιωνικός - Καστοριά, Καβάλα - Απόλλωνας και Ηρακλής - Καρδίτσα παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στην Α2.

Το μεγάλο παιχνίδι ίσως να απουσιάζει, εντούτοις τα ματς που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον είναι πολλά στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Α2 . Πρώτο απ’ όλα αυτό που θα διεξαχθεί στη Νίκαια (13/10, 17:00), εκεί όπου ο πανίσχυρος Ιωνικός θα υποδεχτεί την επικίνδυνη Καστοριά, επιδιώκοντας να διπλασιάσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα στην Καβάλα η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα, απειλώντας τους Πατρινούς με την δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμους αγώνες, ενώ στο Ιβανώφειο ο Ηρακλής θα προσπαθήσει να κάνει το 2/2 με αντίπαλο την Καρδίτσα, η οποία έχει ανεβάσει τον πήχη την φετινή σεζόν. Κάτι ανάλογο θέλει και ο νεοφώτιστος Διαγόρας Δρυοπιδέων, που αντιμετωπίζει στο γήπεδό του τον Εθνικό, ενώ την πρώτη τους νίκη θα ψάξουν στην Λάρισα ο Ερμής Αγιάς και ο Αμύντας.

Το ίδιο ισχύει και για τον Κόροιβο, ο οποίος φιλοξενεί στην Αμαλιάδα το Μαρούσι, ενώ στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής (13/10, 15:00) ο Ιπποκράτης θα υποδεχτεί στην Κω το Ψυχικό, σε ένα ματς που θα μεταδοθεί μάλιστα και σεlive streaming. Τέλος, στο Μεσολόγγι θα αναμετρηθούν ο Χαρίλαος Τρικούπης και το Πευκοχώρι, σε άλλο ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στην Α2:

Κω 15:00 Ιπποκράτης - Ψυχικό (Κοτσιμπος-Δαρλαμήτσος-Ντάνος)

Μεσολογγίου 17:00 Χαρίλαος Τρικούπης - Πευκοχώρι (Ψαριανός-Τσώνος-Τσαχάκης)

Νίκαιας 17:00 Ιωνικός - Καστοριά (Σταματόπουλος-Κατραχούρας-Καλογερόπουλος)

"Αλ. Δημόγλου" 17:00 Καβάλα - Απόλλωνας Πάτρας (Πουρσανίδης Κ.-Σιμητόπουλος-Τζίμα)

Ήλιδας 17:00 Κόροιβος - Μαρούσι (Μαλαμάς-Κυριακόπουλος-Νάστος)

"Στ. Βενέτης" 17:00 Διαγόρας Δρυοπιδέων - Εθνικός (Κωνσταντινόπουλος-Γιακείμη-Σπυρόπουλος)

Νεάπολης 17:00 Ερμής Αγιάς - Αμύντας (Λόρτος-Ευφραιμίδης-Κοϊμτζόγλου)

Ιβανώφειο 18:00 Ηρακλής - Καρδίτσα (Μπήτης-Παφίλης-Μπακάλης)

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ