ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ τα έσοδα του Διαγόρας - Πανιώνιος

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον αγώνα του Παναγιώτη - Ραφαήλ θα συμμετάσχουν οι παράγοντες του Διαγόρα Δρυοπιδέων, που θα δωρίσουν τις συνολικές εισπράξεις του ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στον μικρό μαχητή της ζωής.

Δύο μέρες πριν από το μεγάλο ματς με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας, οι άνθρωποι του Διαγόρα Δρυοπιδέων ανακοίνωσαν πως τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου στον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ!

Οι παράγοντες της ομάδας της Κύθνου (που αγωνίζεται στο Αιγάλεω και συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 και θέλει να κάνει πρωταθλητισμό) έβαλαν γενική είσοδο αντί 10 ευρώ, ώστε ο Παναγιώτης - Ραφαήλ που πάσχει από μια σπάνια αρρώστια, τη νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1, να κάνει το ταξίδι για τη Βοστώνη και εκεί να λάβει γονιδιακή θεραπεία που κοστίζει 3.000.000 ευρώ.

Το κλειστό του Αιγάλεω αναμένεται να γεμίσει το απόγευμα της Τετάρτης (16/10 στις 17:00).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει τη Τετάρτη (16/10, 17:00) στο κλειστό "Σταύρος Βενέτης", τον Πανιώνιο στο πλαίσιο του θεσμού του Κυπέλλου. Τα έσοδα θα διατεθούν σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την στήριξη του Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη, που νοσεί από την βαριά εκφυλιστική νόσο της νωτιαίας μυικής ατροφίας τύπου 1 και πρέπει να μεταβεί στην Βοστώνη άμεσα για να λάβει την μοναδική γονιδιακή θεραπεία, που το κόστος της αγγίζει τα 3.000.000 ευρώ μαζί με τη νοσηλεία του παιδιού. ________________________________________ Γενική είσοδος 10 ευρώ. Ας γίνει ο καθένας από εμάς ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diagoras Driopideon BC (@diagorasdriopideonbc) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ