ΜΠΑΣΚΕΤ

Το φοβερό Fair Play Ασημακόπουλου - Χαρίση στη Νίκαια

Το φοβερό Fair Play Ασημακόπουλου - Χαρίση στη Νίκαια

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος κι ο Κώστας Χαρίσης γνώρισαν την πιο βαριά ήττα της καριέρας τους, όμως στο τέλος του αγώνα Ιωνικός Νικαίας - Ιπποκράτης Κω έκλεψαν την παράσταση με το Fair Play τους.

Γύρισαν στο κλειστό που στην αρχή της σεζόν πήραν μια τεράστια νίκη-πρόκριση για το Κύπελλο Ελλάδας, όμως αυτή τη φορά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν το ίδιο όμορφα για εκείνους. Ο 42χρονος Αντώνης Ασημακόπουλος κι ο 39χρονος Κώστας Χαρίσης πάλεψαν όσο μπορούσαν στη Νίκαια, όμως ο Ιωνικός ήταν... διαστημικός, διέλυσε τον Ιπποκράτη Κω ( 114-64 ) για την 9η αγωνιστική της Α2 και συνεχίζει με στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης που θα τον οδηγήσει ως πρωταθλητή στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Κι ενώ είχαν γνωρίσει την πιθανότατα πιο βαριά ήττα της καριέρας τους, οι δύο σπουδαίοι αθλητές έμειναν στο παρκέ του κλειστού, περίμεναν τους αντιπάλους τους να γιορτάσουν με τους οπαδούς τους και τους χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα (δείτε τους αριστερά στη φωτογραφία). Το κάνουν πάντα, όποιος κι αν βρίσκεται απέναντί τους, είναι οι δύο που μένουν για να ευχαριστήσουν την ομάδα που τους αντιμετώπισε, αυτή τη φορά όμως η κίνησή τους έχει μεγαλύτερη αξία καθώς ήρθε μετά από πενηντάρα σε ένα γήπεδο στο οποίο είχαν νικήσει πριν από μερικούς μήνες.

Το μπάσκετ είναι άθλημα σεβασμού και αναγνώρισης, είναι δίκαιο και ο Ασημακόπουλος με τον Χαρίση δίνουν το καλύτερο παράδειγμα στους αθλητές που έρχονται καθώς εκείνοι βαδίζουν προς το τέλος της πορείας τους στα γήπεδα.

Το φοβερό Fair Play Ασημακόπουλου - Χαρίση στη Νίκαια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ