ΜΠΑΣΚΕΤ

Μελίσσια για Ανδρέα Ζαγκλή: "Ένας δικός μας άνθρωπος Γενικός Γραμματέας της FIBA"

Photo : Vianney THIBAUT
Photo : Vianney THIBAUT VIANNEY THIBAUT

Ο ΚΑΟ Μελισσίων, ο σύλλογος όπου πέρασε όλη την μπασκετική καριέρα του ο Ανδρέας Ζαγκλής, εξέδωσε ανακοίνωση για τον νέο Γενικό Γραμματέα της FIBA.

Δεν είναι και λίγο ένας άνθρωπος που έκανε τα πρώτα του βήματα στα Μελίσσια να αναλαμβάνει χρέη Γενικού Γραμματέα στην FIBA. Το Δ.Σ. του συλλόγου των βορείων προαστίων εξέδωσε λοιπόν ανακοίνωση για τον Ανδρέα Ζαγκλή , εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο " την τιμή και τη συγκίνησή του" για την αναρρίχηση ενός δικού του ανθρώπου στην κορυφή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση των Μελισσίων για τον Ανδρέα Ζαγκλή:

" Ένας δικός μας άνθρωπος Γενικός Γραμματέας της FIBA.

Το ΔΣ του ΚΑΟ Μελισσίων νιώθει ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση με την τοποθέτηση του Ανδρέα Ζαγκλή στη θέση του Γενικού Γραμματέα της FIBA. Ένας από τους ανθρώπους, τους συνεργάτες, τους φίλους μας, τους συμπαίκτες μας (παλαιότερα) που πρωτοστάτησε στη δημιουργία του ΚΑΟ Μελισσίων, ως αποτέλεσμα της ένωσης του Ερμή Μελισσίων (του οποίου ήταν ιδρυτικό μέλος) με τον ΑΟ Μελισσίων, φτάνει σε μια από τις υψηλότερες θέσεις διοίκησης του παγκόσμιου μπάσκετ.

Από την πλευρά μας, τα μέλη του ΔΣ και συνολικά η οικογένεια του ΚΑΟ Μελισσίων, ευχόμαστε στον δικό μας άνθρωπο, πέρα από τα συγχαρητήρια, να είναι πάντα υγιής και δυνατός προκειμένου να υπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο και το ανοιχτό καθαρό μυαλό του το αγαπημένο μας άθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ