ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός - Χολαργός για μία θέση στους "8" του Κυπέλλου

Ολυμπιακός - Χολαργός για μία θέση στους "8" του Κυπέλλου
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Χολαργό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (4/10, 18:00), στον τελευταίο αγώνα για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνεται απόψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Χολαργό (4/10, 18:00) στο όγδοο και τελευταίο παιχνίδι του τριημέρου. Ο νικητής θα πάρει την πρόκριση για τους "8" της διοργάνωσης, εκεί όπου περιμένει από την Τρίτη ο Κολοσσός Ρόδου. Στην προημιτελική φάση του θεσμού έχουν προκριθεί επίσης (από την Τετάρτη) η Κύμη, ο Παναθηναϊκός, ο Προμηθέας Πάτρας, το Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Όσον αφορά στην σημερινή αναμέτρηση στο ΣΕΦ, με απουσίες αναμένεται να παραταχθούν και οι δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός δεν θα υπολογίζει τους Κώστα Παπανικολάου και Δημήτρη Αγραβάνη, εντούτοις θα έχει πάλι στο ρόστερ τους Βασίλη Σπανούλη και Αξέλ Τουπάν, που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους. Ο Χολαργός, από την άλλη, θα πάει στο φαληρικό στάδιο χωρίς τους Νταρίν Ντόρσεϊ, Τζαβόντε Χόκινς, Τέντι Οκερεαφόρ και Γρηγόρη Ραλλάτο, κάνοντας ακόμα δυσκολότερη την αποστολή του.

Όλα τα αποτελέσματα της δεύτερης φάσης:

Πέμπτη (4/10)

ΣΕΦ 18:00 Ολυμπιακός - Χολαργός (Μαγκλογιάννης - Παντελίδης - Αναστόπουλος Α.)

Τετάρτη (3/10)

Ρέθυμνο - Κύμη 61-69

Παγκράτι - Παναθηναϊκός 66-100

Προμηθέας Πάτρας- Άρης 86-65

Περιστέρι - Ήφαιστος 91-81

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 81-69

Διαγόρας Δρυοπιδέων- ΑΕΚ 54-76

Τρίτη (2/10)

Κολοσσός - Λαύριο 80-72

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ