ΜΠΑΣΚΕΤ

Δανεικός στην Δάφνη Δαφνίου από το Περιστέρι ο Τάταρης

Δανεικός στην Δάφνη Δαφνίου από το Περιστέρι ο Τάταρης

To Περιστέρι ανακοίνωσε την απόκτηση του Διονύση Τάταρη, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στην Δάφνη Δαφνίου.

Το Περιστέρι "έδεσε" ως το 2021 τον Διονύση Τάταρη, ο οποίος την αγωνιστική περίοδο 2018-19 θα παραχωρηθεί δανεικός στην Δάφνη Δαφνίου.

Ο 20χρονος πάουερ φόργουορντ - σέντερ (2,05μ) την σεζόν 2017-18 φόρεσε την φανέλα των Τρικάλων, με τα οποία σε 12 συμμετοχές στην Basket League είχε μέσο όρο 3,3 πόντους και 2 ριμπάουντ.

Ο Διονύσης Τάταρης, ο οποίος με την Εθνική U20 αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2017 στην Κρήτη, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη και τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στη Β' Εθνική, καθώς θα παραχωρηθεί δανεικός στην Δάφνη Δαφνίου.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου αναφέρει:

"O Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την απόκτηση του Διονύση Τάταρη (20χρ., 2,05μ.) για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ο διεθνής, με τις μικρές Εθνικές ομάδας, σέντερ/φόργουορντ αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20, που φιλοξενήθηκε πέρσι στο Ηράκλειο της Κρήτης, με το χρυσό μετάλλιο να αποτελεί την κορυφαία στιγμή στην μέχρι τώρα καριέρα του.

Ο Διονύσης Τάταρης ξεκίνησε από τον Απόλλωνα Πατρών, για να μεταγραφεί το καλοκαίρι του 2016 στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Οι “κιτρινόμαυροι” τον έδωσαν με υποσχετική στους Μαχητές Πευκών, με συνέπεια να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην basket league μια χρονιά μετά (2017-18).

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν εντάχθηκε στο ρόστερ των Τρικάλων, έχοντας συμμετοχή σε 12 αγώνες της πρώτη τη τάξει κατηγορίας στην χώρα μας.

Πλέον ανήκει στην οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και τον πρώτο χρόνο (2018-19) θα παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στην Δάφνη Δαφνίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΓΣΠ με την γειτονική ομάδα η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ