ΜΠΑΣΚΕΤ

Γέμισε το γήπεδο για τον Παναγιώτη - Ραφαήλ

Γέμισε το γήπεδο για τον Παναγιώτη - Ραφαήλ

Οι μεγάλοι αστέρες του παρελθόντος συναντήθηκαν με τον Ερμή Σχηματαρίου και γέμισαν το κλειστό της πόλης, για χάρη του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ.

Κατάμεστο ήταν το κλειστό γυμναστήριο στο Σχηματάρι, το οποίο φόρεσε τα καλά του για να υποδεχθεί πολλές από τις εμβληματικές μορφές του ελληνικού μπάσκετ που έδωσαν το "παρών" στο φιλανθρωπικό παιχνίδι που εμπνεύστηκε και υλοποίησε ο προπονητής του Ερμή Σχηματαρίου, Νίκος Οικονόμου, προκειμένου να βοηθηθεί ο αγώνας που δίνει ο μικρός Παναγιώτη - Ραφαήλ.

Με προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη η ομάδα των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος αναμετρήθηκε με τον Ερμή Σχηματαρίου (όπου προπονητής είναι ο Νίκος Οικονόμου), που συνέβαλλε τα μέγιστα για να γίνει το παιχνίδι.

Γέμισε το γήπεδο για τον Παναγιώτη - Ραφαήλ

Ήταν εκεί όλος ο φίλαθλος κόσμος του Σχηματαρίου γεμίζοντας ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο και έδειξε με την παρουσία του πως όλοι είναι δίπλα στον μικρό μαχητή Παναγιώτη - Ραφαήλ.

Για την ιστορία, οι Βετεράνοι επικράτησαν του Ερμή Σχηματαρίου με 81-72.

Γέμισε το γήπεδο για τον Παναγιώτη - Ραφαήλ

ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Οικονόμου): Δημητριάδης 10 (2), Καρακωνσταντάκης 3 (1), Γκοντόπουλος 7 (1), Κοπακάκης 6 (1), Δέδες 15 (5), Μιχαήλ 8, Γεωργίου 2, Σαράφογλου, Χάλιος 4, Κουλούρης 11 (1), Σιδέρης 2, Γιανναλέτσος 4, Κελλαράκης.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ (Ιωαννίδης - Στεργάκος): Καζιάνης 5 (1), Μπουντούρης 3 (1), Κωνσταντινίδης 10, Πρέλεβιτς, Κουτρούλιας 14, Γιαννούλης 6, Παπανικολάου 16 (2), Γλυνιαδάκης 6, Τζαλαλής 5 (1), Αγαδάκος 4, Τσαρτσαρής 12 (1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ