ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο "3X3 in-Karystos Basketball Tournament" ο Μάντζαρης

Στο "3X3 in-Karystos Basketball Tournament" ο Μάντζαρης
EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα δώσει το παρών στο "3X3 in-Karystos Basketball Tournament", δίνοντας ακόμα περισσότερη αίγλη στο εξαιρετικό τουρνουά.

Το "3X3 in-Karystos Basketball Tournament" βρίσκεται προ των Πυλών. Το τριήμερο 3-5 Αυγούστου η καρδιά του μπάσκετ θα χτυπάει στην Κάρυστο για 9η χρονιά. Επίτιμος καλεσμένος του τουρνουά θα είναι μάλιστα ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος θα δώσει το παρών στο τουρνουά, δίνοντας αίγλη σε μία πετυχημένη διοργάνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στο 9ο "3X3 in-Karystos Basketball Tournament"!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Το 9ο "3X3 in-Karystos Basketball Tournament" ανοίγει τις πύλες του την προσεχή Παρασκευή 3 Αυγούστου και η μεγάλη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης ακούει στο όνομα ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ!

Ο γκαρντ της Εθνικής Ελλάδος και του Olympiacos B.C., δις πρωταθλητής Ευρώπης με τους "ερυθρόλευκους" (2012 & 2013) θα μας τιμήσει με την παρουσία του, δίνοντας ξεχωριστό χρώμα, αλλά και... άρωμα Turkish Airlines EuroLeague στο 9ο "3X3 in-Karystos Basketball Tournament"!

Φυσικά, η έλευση ενός τόσο σπουδαίου αθλητή, του ονόματος και του βεληνεκούς του Βαγγέλη Μάντζαρη, είναι από μόνο του ξεχωριστό γεγονός για την Κάρυστο και αποδεικνύει παράλληλα τη δυναμική που έχει αποκτήσει πια το 3X3 in-Karystos Basketball Tournament!

Βαγγέλη Μάντζαρη, η Κάρυστος σε περιμένει!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ