EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Με την βούλα δικός της ο Σέλβιν Μακ!

Αρμάνι Μιλάνο: Με την βούλα δικός της ο Σέλβιν Μακ!
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέλβιν Μακ, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την... παροικία των πρώην NBAers στην Ευρώπη.

Άλλος ένας NBAer θα μετακομίσει στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά και δη στην Ιταλία. Η Αρμάνι Μιλάνο έβαλε στο ρόστερ της τον Σέλβιν Μακ, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι βρίσκεται κοντά στον πρώην παίκτη των Γκρίζλις και των Χόρνετς. Παράλληλα ενίσχυσε πολύ την περιφερειακή της γραμμής, εντείνοντας ακόμα περισσότερο τις φήμες ότι ο Μάικ Τζέιμς ίσως περισσεύει στην ιταλική ομάδα .

Ο 29χρονος ύψους 1,90μ. Μακ υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην Αρμάνι, η οποία θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό του επί ευρωπαϊκού εδάφους. Την προηγούμενη χρονιά έπαιξε 57 αγώνες στο ΝΒΑ σε Γκρίζλις και Χόρνετς, έχοντας 7,9 πόντους και 3,4 ασίστ κατά μέσο όρο. Στην 8ετή καριέρα του στο ΝΒΑ ο 29χρονος πόιντ γκαρντ έπαιξε συνολικά σε 456 αγώνες σε επτά ομάδες και έχει 6,6 πόντους και 3,1 ασίστ κατά μέσο όρο.

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΝΙΚΗΤΗΣ

" Ανυπομονώ για αυτή την απίστευτη ευκαιρία που έχω με την Ολίμπια Μιλάνο. Είμαι ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου, καθώς θα συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο", δήλωσε ο Σέλβιν Μακ, ενώ ο Χρήστος Σταυρόπουλος τόνισε από τη μεριά του:

" Είμαστε χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Σέλβιν Μακ. Θέλαμε να τον φέρουμε για τα ηγετικά του προσόντα, την άμυνά του και επειδή είναι αποδεδειγμένα νικητής. Αυτά τα στοιχεία θα βοηθήσουν την ομάδα να βρει την ταυτότητά της και να ωριμάσει".

Μετά την απόκτηση του Μακ η Αρμάνι έφτασε τις πέντε προσθήκες στο υπάρχων ρόστερ, καθώς έχει αποκτήσει επίσης τους Μάικλ Ρολ, Πολ Μπιλίγκα, Ρικάρντο Μορασκίνι και Ααρον Γουάιτ.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το πάρε-δώσε των ομάδων της EuroLeague .

Photo credits: AP Photo/Brandon Dill

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ