ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκεραρντίνι: "Αν ο Σλούκας θέλει, μπορεί να πάρει τουρκική υπηκοότητα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / FENERBAHCE - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Σλούκας EUROKINISSI SPORTS

"Εχει συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε μέχρι το καλοκαίρι του 2020" ήταν το σχόλιο του Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, του "αφεντικού" της τουρκικής ομάδας, που έκανε και ένα αστείο για τον Έλληνα γκαρντ.

Είναι ο άνθρωπος που διοικεί το τμήμα μπάσκετ της Φενέρμπαχτσε , αυτός που συνεργάζεται άμεσα με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, εκείνος που οδήγησε την τουρκική ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης το 2017. Ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων παραγόντων στην Ευρώπη, έχει θητεύσει και στο ΝΒΑ, στους Τορόντο Ράπτορς για την ακρίβεια, οπότε η πείρα του είναι κάτι περισσότερο από πολύτιμη για τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης.

Το ίδιο πολύτιμη είναι σύμφωνα με τον Γκεραρντίνι και η παρουσία του Κώστα Σλούκα στη Φενέρμπαχτσε. Η ιστοσελίδα TalkBasket.net του ζήτησε ένα σχόλιο για τον Έλληνα γκαρντ, τον οποίο όπως εξηγεί θέλει στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κι ο Ιταλός είπε πως: " Ο Σλούκας είναι δεμένος μαζί μας. Θα μείνει στην ομάδα όσο θέλει. Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2020, αν θέλει μάλιστα μπορεί να πάρει και την τουρκική υπηκοότητα. Εντάξει, κάνω πλάκα! Είναι καλός παίκτης και άνθρωπος και μετά από τρία χρόνια μαζί μας, είναι φανερό ότι αισθάνεται πιο άνετα παρά τα λίγα λάθη που κάνει στη διάρκεια των αγώνων".

Σε επτά αγώνες της σεζόν 2018/19, ο Σλούκας έχει 12.7 πόντους με 55% στα δίποντα, 48% στα τρίποντα και 86% στις βολές, μαζί με 2.6 ριμπάουντ, 5.4 ασίστ και 1.9 λάθη ανά 27:58 συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ