EUROLEAGUE

Τουπάν: "Είναι δύσκολο να παίξεις καλά, όταν έχεις μικρό χρόνο συμμετοχής"

Τουπάν: "Είναι δύσκολο να παίξεις καλά, όταν έχεις μικρό χρόνο συμμετοχής"
EUROKINISSI SPORTS

Ο Αξέλ Τουπάν εξήγησε γιατί ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Αναντολού Εφές, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε ( 75-65) απέναντι στην Αναντολού Εφές, ηττήθηκε για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι στην EuroLeague και ο Αξέλ Τουπάν μίλησε τόσο για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, όσο και για την προσωπική του απόδοση, ενώ προσπάθησε να δώσει και το μήνυμα της αντεπίθεσης για την ομάδα του.

"Έβαλαν δύσκολα σουτ. Κάναμε πολλά λάθη. Δεν είναι θέμα ενέργειας", δήλωσε αρχικά ο Γάλλος περιφερειακός στην κάμερα της Nova, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το το χρειάζεται η ομάδα του για να αρχίσει την αντεπίθεσή της έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες:

"Είναι απλά θέμα μιας νίκης. Αν καταφέρουμε να πάρουμε μία νίκη, τότε όλα θα πάνε καλύτερα. Δεν κοιτάμε την κατάταξη. Παίζουμε κάθε αγώνα σαν να είναι ο τελευταίος".

Για τη γενικότερη απόδοση της ομάδας του, είπε: "Όταν μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς πολύ, δεν παίζεις καλά. Σκεφτόμαστε πολύ και δεν παίζουμε καλά".

Τέλος, ο Αξέλ Τουπάν ρωτήθηκε για την προσωπική του απόδοση: "Δεν παίζω πολύ. Προσπαθώ να είμαι επιθετικός και να έχω ενέργεια, αλλά είναι δύσκολο να παίζεις καλά, όταν δεν παίζεις πολύ. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου να παίρνει νίκες".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ