EUROLEAGUE

Διευκρίνιση της EuroLeague: "Μόνο εκτός Ελλάδας το Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός στο Facebook"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε διευκρίνηση μέσω του Sport24.gr προχώρησε η EuroLeague, η οποία εξήγησε πως η αναμέτρηση Ζάλγκιρις Κάουνας - Παναθηναϊκός θα μεταδοθεί μέσω Facebook, όχι όμως στην Ελλάδα.

Ο ενθουσιασμός των φίλων του Παναθηναϊκού για τη μετάδοση της αναμέτρησης με τη Ζάλγκιρις Κάουνας για τη 19η αγωνιστική της EuroLeague 2018/19 μέσω της σελίδας της ομάδας στο Facebook ήταν τεράστιος, ωστόσο λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ η διοργανώτρια αρχή εξήγησε πως το LIVE Stream δεν θα είναι προσβάσιμο σε κατοίκους της Ελλάδας καθώς τα αποκλειστικά δικαιώματα τα έχουν τα κανάλια Novasports.

" Οι αγώνες θα μεταδίδονται στο Facebook, μόνο όμως σε επιλεγμένες χώρες στις οποίες δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη. Φυσικά η Ελλάδα ΔΕΝ περιλαμβάνεται σε αυτές. Αυτό είναι κάτι νέο, καθώς κάθε εβδομάδα θα προσφέρεται ένας αγώνας σε αυτές τις χώρες ώστε να υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη διοργάνωση" ήταν η διευκρίνηση της EuroLeague στο Sport24.gr.

Ως εκ τούτου, όσοι περιμένατε να δείτε την αναμέτρηση μέσω της σελίδας του Παναθηναϊκού στο Facebook, θα πρέπει να αναπροσαρμόσετε τα πλάνα σας καθώς η αρχική ενημέρωση των πρασίνων (photo) ήταν λανθασμένη.

Διευκρίνιση της EuroLeague: "Μόνο εκτός Ελλάδας το Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός στο Facebook"
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ