EUROLEAGUE

Πιτίνο: "Στο ίδιο επίπεδο με Πατ Ράιλι, Φιλ Τζάκσον, Μάικ Σιζέφσκι ο Ομπράντοβιτς"

Πιτίνο: "Στο ίδιο επίπεδο με Πατ Ράιλι, Φιλ Τζάκσον, Μάικ Σιζέφσκι ο Ομπράντοβιτς"
EUROKINISSI

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός (VIDEO).

Ο Ρικ Πιτίνο δεν φείδεται εγκομιαστικών σχολίων όταν πρόκειται να σχολιάσει τους σπουδαίους της EuroLeague, είτε πρόκειται για παίκτες του ( όπως έκανε την προηγούμενη εβδομάδα στην περίπτωση του Νικ Καλάθη ), είτε για αντιπάλους και δη προπονητές. Αυτό έκανε και λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό , όταν ο Αμερικανός τεχνικός έβαλε τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην ίδια λίστα με τους Πατ Ράιλι, Φιλ Τζάκσον και Μάικ Σιζέφσκι!

" Έχω κοουτσάρει απέναντι σε σπουδαίους προπονητές του ΝΒΑ και του κολεγιακού μπάσκετ. Και τον συγκεκριμένο προπονητή (σ.σ. τον Ομπράντοβιτς) τον τοποθετώ εκεί ψηλά, μαζί με τον Πατ Ράιλι, τον Φιλ Τζάκσον, τον «κόουτς Κ» (Μάικ Σιζέφσκι). Είναι τόσο καλός όσο όλοι αυτοί. Ο λόγος είναι επειδή το καθετί που κάνει αυτή η ομάδα είναι βάσει με τις αρχές του αθλήματος. Αυτό είναι στοιχείο ενός σπουδαίου προπονητή", είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.


Photo credits: Eurokinissi
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ