EUROLEAGUE

Ψύχραιμος ο Πιτίνο: "Τα εύσημα στο Περιστέρι"

BASKET LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Ρικ Πιτίνο μετά από την ήττα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, γνωρίζοντας ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο σκληρή για την ομάδα του.

Πολύ ψύχραιμος, καταπονημένος και αυτός από τα συνεχή ταξίδια και τα διαδοχικά ματς της ομάδας του, ο Ρικ Πιτίνο δεν είχε πολλά να "δώσει" μετά από την ήττα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι . Οι ατάκες του στη συνέντευξη Τύπου είχαν ρεαλισμό και ηρεμία, καθως σε δύο μέρες ακολουθεί ο αγώνας με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ και σε τέσσερις μέρες η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

" Εκτός του ότι το Περιστέρι έπαιξε καλύτερα από εμάς, εμείς είχαμε 28, 29 λάθη στο παιχνίδι. Γιατί πέρα από τα 20 λάθη, είχαμε και 19/34 βολές, το οποίο σημαίνει ότι είναι σαν να έχουμε κάνει σχεδόν 30 λάθη. Όταν έχεις τόσα λάθη και αυτό το ποσοστό στις βολές το πιθανότερο είναι να χάσεις ένα τέτοιο παιχνίδι.

Σίγουρα βρισκόμαστε σε μια δύσκολη καμπή αυτή την περίοδο, όμως, αυτή η ήττα δεν θα μας βγάλει εκτός φόρμας. Όπως ξέρετε ερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Βαρκελώνη, ακολουθεί σε δυο μέρες ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, μετά ταξιδεύουμε στο Ισραήλ για το παιχνίδι με τη Μακάμπι κι έχουμε τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Συνεπώς, βρισκόμαστε σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος.

Σίγουρα ήταν ένα κακό παιχνίδι, υπάρχει μια σωματική κόπωση από τα συνεχόμενα ματς αλλά πρέπει να δώσουμε και τα εύσημα στην ομάδα του Περιστερίου για τον τρόπο που έπαιξε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ