EUROLEAGUE

Κούζμιτς: Βγαίνει από την εντατική

Russia's Andrey Vorontsevich, left, and Russia's Timofey Mozgov, right, guard Serbia's Ognjen Kuzmic, center, during their Eurobasket European Basketball Championship semifinal match in Istanbul, Friday, Sept. 15. 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Russia's Andrey Vorontsevich, left, and Russia's Timofey Mozgov, right, guard Serbia's Ognjen Kuzmic, center, during their Eurobasket European Basketball Championship semifinal match in Istanbul, Friday, Sept. 15. 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Η τελευταία ενημέρωση του Ερυθρού Αστέρα για τον Όγκνιεν Κούζμιτς είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστη: ο διεθνής σέντερ περπάτησε για πρώτη φορά και τη Δευτέρα (22/7) θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μέσα σε μια εβδομάδα, η κατάσταση της υγείας του Όγκνιεν Κούζμιτς - μετά το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη - έχει παρουσιάσει σημαντικότατη βελτίωση. Ο σέντερ του Ερυθρού Αστέρα είναι σε θέση εδώ και δύο ημέρες να επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον, ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα.

Στη νεότερη ενημέρωση των ερυθρολεύκων επισημαίνεται ότι υπάρχει διάχυτη ικανοποίηση από την πλευρά των γιατρών για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα, ενώ γίνεται αναφορά στο γεγονός πως τη Δευτέρα (22/7) ο παίκτης θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ουσιαστικά έχει ξεφύγει από κάθε κίνδυνο για την υγεία του, εστιάζοντας από εδώ και στο εξής στο κομμάτι της πλήρους αποκατάστασης.

AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ