FIBA WORLD CUP

Ο Τεόντοσιτς αρνήθηκε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Τεόντοσιτς αρνήθηκε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με τον Ερυθρό Αστέρα
EUROKINISSI

Μετά την παρουσίασή του από τη Βίρτους Μπολόνια, ο Μίλος Τεόντοσιτς επέστρεψε στη Σερβία για την έναρξη της προετοιμασίας με την εθνική ομάδα και εξήγησε ότι ουδέποτε υπήρξε διαπραγμάτευση με τον Ερυθρό Αστέρα.

Μετά από ένα τριήμερο στην Ιταλία , για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να παρουσιαστεί από τη Βίρτους Μπολόνια , ο Μίλος Τεόντοσιτς επέστρεψε στο Βελιγράδι. Ο 32χρονος πόιντ γκαρντ έδωσε το "παρών" στην πρώτη συγκέντρωση της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο και απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούσαν -περισσότερο- στο γεγονός πως δεν θα παίξει για τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά για έναν ιταλικό σύλλογο.

" Δεν έγινε καμία επαφή, συζήτηση ή διαπραγμάτευση με τον Ερυθρό Αστέρα" έσπευσε να διευκρινίσει αμέσως, για να προσθέσει ότι " κι εγώ από τους δημοσιογράφους έμαθα ότι θα γυρίσω στον Ερυθρό Αστέρα. Λυπάμαι που δημιουργήθηκε αυτή η αίσθηση και κάποιοι στο τέλος απογοητεύτηκαν από το γεγονός πως δεν ήρθα στον Ερυθρό Αστέρα".

Όσον αφορά στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά από πέντε μήνες ααπουσίας από την δράση, σημείωσε ότι " έκανα ατομικές προπονήσεις όλο αυτό τον καιρό, χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα. Αισθάνομαι πολύ καλά και είμαι έτοιμος να βοηθήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ