FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο 2019: Με Γιόκιτς η Σερβία

Παγκόσμιο Κύπελλο 2019: Με Γιόκιτς η Σερβία
AP Photo/John Leyba AP PHOTO/JOHN LEYBA

Ευχάριστα νέα για την Εθνική Σερβίας, η οποία θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με τον Νίκολα Γιόκιτς στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/08/19 έως 15/09/19).

Σε... αναμμένα κάρβουνα ήταν οι Σέρβοι το προηγούμενο διάστημα, καθώς δεν γνώριζαν αν θα έχουν τον Νίκολα Γιόκιτς διαθέσιμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019. Ο σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς, όμως, ξεκαθάρισε τη θέση του κι έδωσε χαρά στους συμπατριώτες του.

"Είμαι χαρούμενος για τα όσα πέτυχα φέτος στο ΝΒΑ. Είχα μία σπουδαία χρονιά, έγινα All Star και βρέθηκα στην πρώτη πεντάδα . Για εμένα, η κορύφωση της φετινής χρονιάς θα είναι να κερδίσω ένα μετάλλια με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και είμαι απόλυτα προετοιμασμένος για να κάνω το καλύτερο για τον συγκεκριμένο στόχο" , ανέφερε ο Γιόκιτς.

Ο Γιόκιτς μέτρησε φέτος 20.1 πόντους, 10.8 ριμπάουντ και 7.3 ασίστ κατά μέσο όρο, με τους Ντένβερ Νάγκετς να φτάνουν μέχρι τα ημιτελικά της Δύσης όπου αποκλείστηκαν στο Game 7 από τους Μπλέιζερς.

(AP Photo/John Leyba)

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ