ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μετάβαση στην Πορταριά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

ΑΕΚ: Μετάβαση στην Πορταριά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Η ΑΕΚ αναχώρησε για την Πορταριά, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της σεζόν 2019/20.

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε με προορισμό την Πορταριά, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της το διάστημα 26-31 Αυγούστου ενόψει της σεζόν 2019/20.

Η "Ένωση" θα μεταβεί οδικώς στην θεσσαλική πόλη, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να αναμένεται να έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του εκτός του Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/8-15/9) με την Λιθουανία.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να έχει στην διάθεσή του τους εξής παίκτες: Δημήτρης Μαυροειδής, Νίκος Γκίκας, Κιθ Λάνγκφορντ, Κέντρικ Ρέι, Βασίλης Τολιόπουλος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Χάουαρντ Σαντ Ρος, Μάρκους Σλότερ, Λίνος Χρυσικόπουλος.

Στην αποστολή λογικά θα ενσωματωθεί και ο Νίκολα Γιάνκοβιτς, ο οποίος θα αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού από την Παρτιζάν, αλλά προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η απόκτησή του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ