ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία για το κλειστό των Άνω Λιοσίων

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία για το κλειστό των Άνω Λιοσίων
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην οριστικοποίηση της συμφωνίας για το κλειστό των Άνω Λιοσίων και δεν αποκλείεται σύντομα να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες και να ξεκινήσουν έργα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο να αποκτήσει ξανά την δική της μπασκετική έδρα . Με τις εκλογές να πλησιάζουν, η υπόθεση έχει ολοκληρωθεί κοντά στο 90% και πλέον απομένουν διαδικαστικές λεπτομέρειες προκειμένου να μπορέσει η "Ένωση" να προχωρήσει το έργο που αποτελεί ένα όνειρο του ιδιοκτήτη της, Μάκη Αγγελόπουλου .

Με το Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων να βρίσκεται πλέον στα χέρια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έπειτα από την τελευταία τροπολογία που ψηφίστηκε στην Βουλή και τον Δήμο Φυλής να είναι και αυτός σύμφωνος με το έργο, στην ΑΕΚ έχουν λόγους να αισιοδοξούν ότι θα προχωρήσει η υπόθεση.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι το ευχάριστο για τους "κιτρινόμαυρους" είναι ότι - με τα υπάρχοντα δεδομένα - η υπόθεση μπορεί να ολοκληρωθεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις εκλογές, αφού την τροπολογία που ψηφίστηκε και βοήθησε ώστε να περάσει το κλειστό των Λιοσίων στη ΓΓΑ την ψήφισαν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Νέα Δημοκρατία.

Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει θέση η ΚΑΕ ΑΕΚ, ούτε να υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση. Και αυτό είναι λογικό, αφού στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις που στην "Ένωση" πίστεψαν ότι βρέθηκαν κοντά σε οριστική συμφωνία για κάποια εγκατάσταση (Κλειστό Γαλατσίου, Ποδηλατοδρόμιο, Γήπεδο Τένις), πριν μείνουν τελικά με άδεια χέρια. Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι ποτέ ξανά στο παρελθόν η ΑΕΚ δεν βρέθηκε πιο κοντά στο να αποκτήσει την δική της έδρα και αν κυλήσουν όλα ομαλά, δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμα:
Αυτοψία στο "παλάτι" των Άνω Λιοσίων που θέλει να κάνει σπίτι της η ΚΑΕ ΑΕΚ
Τα δεδομένα για τα Άνω Λιόσια
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ