ΑΕΚ

Εντυπωσιακό ντεμπούτο για τον Γιορκ, ήττα της ΑΕΚ από το Λαύριο

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Θετικές εντυπώσεις άφησαν οι Γκέιμπ Γιορκ - Τρέβορ Εμπάκουε στο ντεμπούτο τους με τη φανέλα της ΑΕΚ, στην εντός έδρας φιλική ήττα από το Λαύριο.

Την πρώτη του εμφάνιση με τα κιτρινόμαυρα έκανε το απόγευμα του Σαββάτου (4/5) ο Γκέιμπ Γιορκ, στην φιλική εντός έδρας ήττα της ΑΕΚ από το Λαύριο. Ο Αμερικανός γκαρντ σκόραρε 18 πόντους, όλους από την περιφέρεια με έξι τρίποντα, ενώ θετικός ήταν και ο Τρέβορ Εμπάκουε που έκανε επίσης το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο ΟΑΚΑ.

Ο Λούκα Μπάνκι δεν είχε στη διάθεσή του τους Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Βινς Χάντερ, ενώ οι τραυματίες Γιόνας Ματσιούλις και Βασίλης Καβαδάς έμειναν επίσης εκτός αγώνα. Το Λαύριο επικράτησε με 87-85 σε μια χορταστική αναμέτρηση, με τους προπονητές των δύο ομάδων να προετοιμάζουν σε αυτή τα πλάνα τους για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Basket League 2018/19 που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (8/5).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-23, 37-48, 63-63, 85-87

ΑΕΚ (Μπάνκι): Γιορκ 18 (6), Μωραϊτης 3 (1), Θίοντορ 2, Λαρεντζάκης 12, Ρογκαβόπουλος, Ξανθόπουλος 4, Γιαννόπουλος 9 (1), Τζέιμς 13 (1), Σάκοτα 10, Τσαλμπούρης 2, Εμπάκουε 12

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ