ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αποκαλύπτεται κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Ολυμπιακός: Αποκαλύπτεται κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα
eurokinissi EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Ερυθρό Αστέρα (20/9, 21:15) στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει μπροστά στο κοινό του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Την Πέμπτη (19/9) ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του και απόψε σειρά θα πάρει η ομάδα. Οι "ερυθρόλευκοι" θα υποδεχτούν στο ΣΕΦ (20/9, 21:15) τον Ερυθρό Αστέρα, στο δεύτερο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων μετά την αναμέτρηση της Τρίτης που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο φαληρικό στάδιο.

Όπως και στο πρώτο ματς, έτσι και απόψε ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν θα υπολογίζει τον Νίκολα Μιλουτίνοβ και τον Σάσα Βεζένκοφ, ωστόσο οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τους Πάντερ, Πολ, Κόνιαρη, Κουζμίνσκας, Ρούμπιτ, Μπάλντγουιν και Χαπ.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι η μόνη ομάδα που θα δώσει φιλικό σήμερα. Λίγη ώρα νωρίτερα (20/9, 20:30) η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Μέγκα Μπέμαξ, στο δεύτερο από τα δύο φιλικά που έχει προγραμματίσει να δώσει στο Βελιγράδι μετά την χθεσινή ήττα από την Παρτιζάν . Αγώνα προετοιμασίας θα δώσει σήμερα και η Λάρισα , έστω και προπονητικού χαρακτήρα, πάλι με αντίπαλο την Κόζουβ από την Βόρεια Μακεδονία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ