ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ξανά στο προσκήνιο το νέο γήπεδο στο Ελληνικό

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η πρόθεση κατασκευής νέου γηπέδου στο Ελληνικό επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, με τις προγραμματικές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη να δείχνουν τη διάθεση της Κυβέρνησης να προχωρήσει το θέμα της ανάπλασης του χώρου στο παλιό αεροδρόμιο.

Η πρόθεση για κατασκευή νέου γηπέδου δεν έχει ατονήσει στον Ολυμπιακό, δεδομένης της επιθυμίας των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου να δημιουργήσουν σύγχρονες εγκαταστάσεις για το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου. Οι διοικητικοί ηγέτες των ερυθρολεύκων είχαν προχωρήσει το συγκεκριμένο ζήτημα εδώ και ένα χρόνο, όπως είχε αποκαλύψει ο Παντελής Βλαχόπουλος στο Sport24.gr, με το Ελληνικό να προκύπτει ως ιδανική επιλογή .

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ζήτημα που είχε απασχολήσει πολύ έντονα πέρσι. Η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη όμως, στις προγραμματικές δηλώσεις του στη Βουλή, ουσιαστικά ξαναφέρνει στο προσκήνιο το θέμα της ανάπλασης στον χώρο του παλιού αεροδρομίου.

Ο Πρωθυπουργός είχε επισημάνει στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ότι η επένδυση στο Ελληνικό θα αποτελέσει προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης, κάτι που επιβεβαίωσε με όσα είπε από το βήμα της Βουλής το βράδυ του Σαββάτου (20/7), όταν τόνισε ότι όλα θα ξεκινήσουν άμεσα με σκοπό να γίνει ανάπλαση της περιοχής και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα Νότια Προάστια.

Αυτό έρχεται να ενισχύσει την απόφαση που έχουν πάρει στον Ολυμπιακό αναφορικά με την αλλαγή έδρας και αποχώρηση από το ΣΕΦ, με στόχο να διαθέτει ο σύλλογος ιδιόκτητο γήπεδο, το οποίο θα μπορεί να διαχειριστεί ανάλογα.

Η καταρχήν συμφωνία που ήδη υπάρχει ανάμεσα στους διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού με τον "Όμιλο Λάτση" αφορά σε κατασκευή γηπέδου στο Ελληνικό, στο πλαίσιο της ανάπλασης του χώρου στο παλιό αεροδρόμιο. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος είχε εξηγήσει πλήρως το καλοκαίρι του 2018 στον αέρα του Sport24 Radio 103.3 την προεργασία που έχει γίνει στο συγκεκριμένο θέμα, το οποίο τώρα μοιάζει πιο εφικτό από ποτέ να προχωρήσει και να υλοποιηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ