ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Πεδουλάκης: "Έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες"

Πεδουλάκης: "Έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες"
EUROKINISSI

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν πετάει στα σύννεφα παρά τη μεγάλη νίκη του Περιστερίου επί του Ολυμπιακού, δηλώνοντας ότι αυτό είναι απλά ένα βήμα στο χτίσιμο μιας μεγάλης ομάδας.

Το Περιστέρι νίκησε τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ μέσα στην ίδια χρονιά! Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν πετάει πάντως στα σύννεφα. Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής του Περιστερίου μίλησε για τα "πρέπει" του πρωταθλητισμού και στάθηκε περισσότερο στην επιτυχία των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του συλλόγου.

" Αυτή η νίκη έχει δύο όψεις. Από τη μία σφυριλατεί το κλαμπ και κάνει τα παιδιά να πιστεύουν στους εαυτούς τους και να επιβραβεύονται για τη δουλειά τους. Από την άλλη, το πιο σημαντικό στον πρωταθλητισμό είναι τα πρέπει. Είναι κάτι που λέω στα παιδιά στα αποδυτήρια. Εντάξει, είναι καλό ότι κερδίσαμε τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό γιατί δείχνουμε ποιότητα. Αυτό χτίζεται, γίνεται σιγά σιγά, είναι διαχείριση καταστάσεων. 'Ετσι γίνεσαι μεγάλη ομάδα, μεγάλος παίκτης. Δεν γίνεσαι σε μία ημέρα", είπε αρχικά ο Πεδουλάκης.

" Το Περιστέρι έχει κάνει μεγάλες νίκες στο παρελθόν. Πέρα από τη νίκη, το πιο σημαντικό είναι ότι βραβεύσαμε τους παίδες και τους έφηβους που πέτυχαν μία σημαντική επιτυχία. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί γίνεται μία κάθετη εργασία", πρόσθεσε ο "Άρτζι".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ