ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι Βίκος Cola: Κράτησε και τον Μπέντιλ

Περιστέρι Βίκος Cola: Κράτησε και τον Μπέντιλ
Eurokinissi EUROKINISSI

Ο Μπεν Μπέντιλ και το Περιστέρι Βίκος Cola θα πορευτούν μαζί και την επόμενη σεζόν, αφού ο Γκανέζος πάουερ φόργουορντ συμφώνησε να παραμείνει για άλλον έναν χρόνο.

Ήταν ένας από τους παίκτες που εντυπωσίασαν την χρονιά που πέρασε και το Περιστέρι Βίκος Cola δεν το σκέφτηκε πολύ για να τον κρατήσει κοντά του. Η ομάδα των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε λοιπόν σήμερα (21/6) την επέκταση του συμβολαίου του Μπεν Μπέντιλ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο Περιστέρι. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Η ομάδα θα έχει και ευρωπαικούς αγώνες και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά", δήλωσε στο σάιτ του Περιστερίου ο Μπέντιλ.

Στην δεύτερη θητεία του στα ευρωπαϊκά παρκέ και πρώτη σε αυτά της Basket League, ο 24χρονος "Big Ben" είχε 12,5 πόντους και 6,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 35 αγώνες με την φανέλα του Περιστερίου Βίκος Cola, όπου θα συνεχίσει να παίζει την επόμενη χρονιά και ο Στίβεν Γκρέι .

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ