ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Σκηνές από τα "προσεχώς" του Περιστερίου

Σκηνές από τα "προσεχώς" του Περιστερίου

To Περιστέρι είναι σε διαδικασία... μονταρίσματος, αλλά οι παίκτες του στην φιλική αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Λήμνου πρωταγωνίστησαν σε μερικές όμορφες φάσεις. Δείτε το video με τα highlights της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Το Περιστέρι συνεχίζει να προετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Basket League και το Σάββατο (8/9) έδωσε το δεύτερο του φιλικό του τεστ, καθώς υποδέχθηκε στο "Α. Παπανδρέου" τον Ήφαιστο Λήμνου . Οι ομάδες δεν κράτησαν σκορ, καθώς το παιχνίδι είχε προπονητικό χαρακτήρα, αλλά οι Αργύρης Πεδουλάκης και Σωτήρης Μανωλόπουλος είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση του Περιστερίου και του Ηφαίστου Λήμνου αντίστοιχα.

Οι "Άρτζι" δεν είχε στην διάθεσή τους τον διεθνή Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τους τραυματίες Γάιο Σκορδίλη, ΚιΚι Κλαρκ και Ράιαν Χάροου, αλλά είδε τους παίκτες να πρωταγωνιστούν σε μερικές όμορφες φάσεις.

Το Περιστέρι μάλιστα δημοσίευσε το videο με τα highlights της ομάδας του:

Θιασώτης του απλού άρα και του δύσκολου ο Πεδουλάκης

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου μίλησε για την πορεία προετοιμασίας του Περιστερίου και τα "θέλω" του προπονητή του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους φίλους της ομάδας του. "Ο κόουτς Πεδουλάκης είναι θιασώτης του απλού άρα και του δύσκολου. Δουλεύουμε πολύ σκληρά αλλά με μεθοδικότητα και πάθος. Παρά τις απουσίες που είχαμε προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και νομίζω ότι δείξαμε πρόοδο. Κι αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο αυτή την περίοδο", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

" Το πρώτο μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε είναι η ανταπόκριση του κόσμου! Το Περιστέρι έχει πολλούς και μπασκετικούς φιλάθλους κι είμαι σίγουρος ότι θα δείξουν από νωρίς την αγάπη τους στην ομάδα εξαντλώντας τα διαρκείας! Είναι πολύ σημαντικό για μας να νιώσουμε τη δύναμη του κόσμου μας από τόσο νωρίς".

Photo credits: Εurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ