ΜΠΑΣΚΕΤ

Χολαργός: Η αφιέρωση του Αγκμπελέσε στον κόουτς Λυκογιάννη

BASKET LEAGUE / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο MVP της νίκης του Χολαργού επί του Κολοσσού, Ντάνι Αγκμπελέσε, δήλωσε ότι ήθελε να παίξει καλά για χάρη του προπονητή του, Άρη Λυκογιάννη.

Ο Χολαργός σημείωσε την 1η νίκη της ιστορίας του το Σάββατο (13/10) στην Basket League , επικρατώντας με 74-60 του Κολοσσού H Hotels για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πολυτιμότερος παίκτη του αγώνα ήταν ο Ντάνι Αγκμπελέσε, ο οποίος είχε 17 πόντους και 8 ριμπάουντ. Και, όπως φαίνεται, είχε ξεχωριστό κίνητρο για αυτό: Τον Άρη Λυκογιάννη.

Μιλώντας στο σάιτ του Χολαργού, ο 28χρονος σέντερ τόνισε ότι ο κυριότερος λόγος που έπαιξε τόσο καλά ήταν ο προπονητής του. Συγκεκριμένα, δήλωσε: " Ήθελα να παίξω όσο καλύτερα μπορούσα και να αποτινάξω από πάνω μου όλα τα προηγoύμενα άσχημα παιχνίδια που έκανα. Το παιχνίδι αυτό που έκανα ήταν για τον κόουτς Λυκογιάννη. Παρότι σαν ομάδα δεν παίξαμε το καλύτερο που μπορούσαμε, χαίρομαι που πετύχαμε μια σημαντική νίκη στο ξεκίνημα των υποχρεώσεων μας στο πρωτάθλημα".

Ο Χολαργός την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Περιστέρι Βίκος Cola, σε ένα παιχνίδι που έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού οι "μπλε" ήταν αυτοί που υποχρέωσαν πέρυσι τους πρωταθλητές στην Α2 στη μοναδική τους ήττα και μάλιστα στο Περιστέρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ