ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Υπέγραψε στον Χολαργό ο Ντόρσεϊ

Υπέγραψε στον Χολαργό ο Ντόρσεϊ

Ο Ντάριν Ντόρσεϊ υπέγραψε το συμβόλαιό του είναι από σήμερα (27/7) και επίσημα παίκτης του Χολαργού (VIDEO).

Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Ντάριν Ντόρσεϊ από τον Χολαργό. Ο 31ρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ είχε συμφωνήσει προ ημερών με την ομάδα του Αρη Λυκογιάννη, αποτελώντας από σήμερα (27/7) και τυπικά την πέμπτη μεταγραφική κίνηση της από την ξένη αγορά. Ο Ντόρσεϊ έπαιζε την προηγούμενη χρονιά στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σαλόν, έχοντας 5,2 πόντους και 2,8 ασίστ σε 17,4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Η ανακοίνωση του Χολαργού:

" Η ΚΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Darrin Dorsey, ο οποίος την σεζόν 2018-19 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας.

Ο Darrin Dorsey γεννήθηκε στις 17 Μαϊου του 1987 στο Φοίνιξ της Αριζόνα, έχει ύψος 1,88 μ. και αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ.

Ο Darrin ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη λίγκα του Καναδά (NBL) αγωνιζόμενος με τα χρώματα των Halifax Rainmen (2011-12), ενώ από το 2012 έως το 2015 μετακόμισε στην Λατινική Αμερική, όπου αγωνίστηκε με τις φανέλες των Ostioneros de Guaymas (Μεξικό), Cafeteros Armenia (Κολομβία), Bambuqueros de Neiva (Κολομβία) και Unión de Santa Fe (Αργεντινή).

Στο ξεκίνημα της σεζόν 2015-16 συμφώνησε με την Hapoel Kfar-Saba/Kohav Yair από το Ισραήλ, ενώ ολοκλήρωσε την χρονιά στη γαλλική λίγκα και συγκεκριμένα στην Poitiers.

Την επόμενη σεζόν (2016-17) παρέμεινε στο γαλλικό πρωτάθλημα (Le Portel).

Την περσινή χρονιά (2017-18) αρχικά φόρεσε την φανέλα της τουρκικής Οσάκ Σπορτίφ, όμως πολύ γρήγορα προσέλκυσε το ενδιαφέρον της γαλλικής Élan Chalon, με την φανέλα της οποίας είχε 5.2 πόντους, 2.8 ασίστ σε 17.5 λεπτά κατά μέσο όρο στo πρωτάθλημα.

Στο Basketball Champions League βρέθηκε στον δρόμο του ΠΑΟΚ, κόντρα στον οποίο έκανε την καλύτερή του εμφάνιση στη διοργάνωση πετυχαίνοντας 12 πόντους και μοιράζοντας 11 ασίστ, οδηγώντας την Chalon στη νίκη επί του «δικέφαλου του Βορρά».

Στο Basketball Champions League έπαιξε σε 11 αγώνες έχοντας κατά μέσο όρο 8.1 πόντους, 4 ασίστ και ένα κλέψιμο, ενώ σούταρε από τα 6,75 μ. με το εξαιρετικό 41,2%.

Καλωσορίζουμε τον Darrin στην οικογένεια του ΧΟΛΑΡΓΟΥ".

Παρακολουθήστε highlights του νέου παίκτη του Χολαργού:

TAGS ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ