ΚΥΜΗ

Κύμη: Ανακοίνωσε τον Ματ Γουίλιαμς

Κύμη: Ανακοίνωσε τον Ματ Γουίλιαμς
AP PHOTO/WILFREDO LEE

Ο Ματ Γουίλιαμς έγινε ο έβδομος ξένος που θα περάσει φέτος από την Κύμη. Διαβάστε ποιος είναι ο νέος παίκτης που ανακοίνωσε η ομάδα της Εύβοιας (VIDEO).

Οι προσθαφαιρέσεις συνεχίζονται στην Κύμη . Μία εβδομάδα μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ρόντρικ Κάμφορ ο σύλλογος της Εύβοιας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματ Γουίλιαμς, του 25χρονου σούτινγκ γκαρντ που πήγε κολέγιο στο UCF και πέρασε από το ΝΒΑ την προηγούμενη χρονιά, φορώντας την φανέλα του Μαϊάμι.

Στο ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου υπέγραψε συμβόλαιο στην φιλανδική KTP, όπου είχε 14,7 πόντους κατά μέσο όρο σε 20 αγώνες. Το περασμένο Σάββατο η Κύμη υπέστη την 10η ήττα σε 12 αγώνες στο Λαύριο από την τοπική ομάδα, με τον πρόεδρος του συλλόγου, Αλέξανδρο Θεοδώρου, να εκφράζει μετά το παιχνίδι έντονα παράπονα για τη συμπεριφορά δύο εκ των τριών διαιτητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κύμης:

" Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Αμερικάνο αθλητή Matt Williamsjr, ο οποίοςβρίσκεται ήδη στην χώρα μας αλλά δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες θα έχει με την έναρξη του 2ου γύρου του πρωταθλήματος.

ΟMattWilliamsjrείναι 25 ετών, γεννημένος στις 14 Οκτωβρίου του 1993, έχει ύψος 1,96 μ. και αγωνίζεται ως shooting guard. Το 2017 αποφοίτησε από τοUCF(University of Central Florida)έχοντας το ρεκόρ τριπόντων της περιφέρειας του σε μία σεζόν (126) και σε ένα ματς(11)! Επιπλέον, σε όλη του την καριέρα στοUCFήταν πρώτος στα τρίποντα στο πανεπιστήμιο του με 274.

Το καλοκαίρι του 2017 οWilliamsjrέπαιξε στοNBASummerLeagueμε τους Miami Heat, οι οποίοι του έδωσαν two-way συμβόλαιο με την θυγατρική τους στην G League, την Sioux Falls Skyforce, όπου και αγωνίστηκε ως τον Δεκέμβρη. Τότε επέστρεψε στους Miami Heat και έπαιξε σε 3 παιχνίδια στοNBA. Έκλεισε την σεζόν στους Sioux Falls Skyforce, όπου συνολικά σε 43 παιχνίδια σημείωνε κατά μέσο όρο 10,2 πόντους με 39% στα τρίποντα!

Το καλοκαίρι του 2018 οWilliamsjrδοκίμασε ξανά την τύχη τουNBASummerLeague, με την φανέλα τωνChicagoBulls αυτήν την φορά, ενώ στην συνέχεια ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, υπογράφοντας στην φινλανδικήKTPBasket. Στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας έπαιξε 20 παιχνίδια, σημειώνοντας 14,7 πόντους κατά μ.ο. με 38,7% στα τρίποντα. Πλέον έρχεται στην Χαλκίδα για να γίνει παίκτης της Κύμης, με την φανέλα της οποίας θα κάνει ντεμπούτο στις 19 Ιανουαρίου στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, με το οποίο ξεκινάει ο 2ος γύρος του πρωταθλήματος!".

Δείτε highlights από την κολεγιακή καριέρα του:


Photo credits: AP Photo/Wilfredo Lee
TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ