ΜΠΑΣΚΕΤ

Κύμη: Παρελθόν κι επίσημα ο Καστρίτης

Κύμη: Παρελθόν κι επίσημα ο Καστρίτης

Ο Γιάννης Καστρίτης αποτελεί παρελθόν κι επίσημα από την Κύμη, η οποία αποδέχθηκε την παραίτησή του.

Ο Γιάννης Καστρίτης στην αναμέτρηση της Κύμης με τον Προμηθέα σην Πάτρα κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας της Εύβοιας, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού της 7ης αγωνιστικής της Basket League υπέβαλε την παραίτησή του .

Οι τίτλοι τέλους της συνεργασίας των δύο πλευρών έπεσαν την Κυριακή (25/11), καθώς η ομάδα της Εύβοιας αποδέχθηκε την παραίτηση του Γιάννη Καστρίτη.

Η Κύμη υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη την αγωνιστική περίοδο 2017/18 συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα playoffs της Basket League, ενώ την φετινή σεζόν προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και στο πρωτάθλημα έχει ρεκόρ 1-6.

Η ανακοίνωση της Κύμης αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη. Ο κ. Καστρίτης υπέβαλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, με την διοίκηση της ΚΑΕ να την κάνει σήμερα το πρωί αποδεκτή. Ευχαριστούμε θερμά τον κόουτς για την προσφορά του κατά το διάστημα της μεταξύ μας συνεργασίας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ