ΛΑΥΡΙΟ

Επένδυση με Ερμείδη το Λαύριο

Επένδυση με Ερμείδη το Λαύριο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Λαύριο ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου -διεθνή με την Εθνική Παίδων- Δημήτρη Ερμείδη, που έκανε πέρυσι το ντεμπούτο του στην Basket League.

Μετά την... αναγνωριστική πρώτη χρονιά στην Πάτρα και το βάπτισμα του πυρός στην Basket League (σε έναν αγώνα του Προμηθέα με τον Ολυμπιακό), ο Δημήτρης Ερμείδης θα μετακομίσει στο Λαύριο για την επόμενη σεζόν. Ενδεχομένως και για παραπάνω, μιας και ο 18χρονος διεθνής γκαρντ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη (φωτό).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λαυρίου:

" Η ΚΑΕ Λαύριο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ελπιδοφόρου περιφερειακού, Δημήτρη Ερμείδη για τα επόμενα 4 χρόνια!

Ο 18χρονος (18/09/2000) Ξανθιώτης γκαρντ (ύψους 1,90) ξεκίνησε το μπάσκετ στην Ασπίδα Ξάνθης, ενώ συνέχισε στον Αρίων Ξάνθης με τον οποίο συμμετείχε στο Πανελλήνιο εφήβων στην Πτολεμαΐδα το 2015, κάνοντας πολύ μεστές εμφανίσεις.

Σημαντική στιγμή για εκείνον είναι η μεταγραφή του στην ΧΑΝΘ, καθώς επίσης και η συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Παίδων το 2016 με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.

Στην συνέχεια έπαιξε για ένα χρόνο στον Προμηθέα Πατρών, με το εφηβικό του οποίου συμμετείχε στη διοργάνωση της Εuroleague U-18, στο Πανελλήνιο Εφήβων αλλά και στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα με τα εκπαιδευτήρια Πάνου όπου φοιτούσε. Μάλιστα, φέτος έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα της Basket league απέναντι στον Ολυμπιακό Π.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Λαυρίου και του ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και όλοι οι στόχοι του να γίνουν πραγματικότητα!".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ