ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ήφαιστος κάνει πραγματικότητα το όνειρο της Λήμνου!

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει για το νησί της Λήμνου. Το Σάββατο (13/10) ο Ήφαιστος θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο, στον πρώτο επίσημο αγώνα της Α1 στην ιστορία που θα διεξαχθεί στο νησί!

Ολοι οι κόποι, όλες οι θυσίες πιάνουν πλέον και επίσημα τόπο για τον Ήφαιστο Λήμνου. Σε μερικές ημέρες, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, η Λήμνος θα φορέσει τα καλά της για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα στην ιστορία της ομάδας στην Basket League.

Αντίπαλος του Ηφαίστου θα είναι ο Πανιώνιος (15:45), με τους παράγοντες της ομάδας να ελπίζουν ότι θα έχουν την στήριξη του κόσμου σε αυτό το νέο εγχείρημα για το νησί.

Ο Ήφαιστος ενημέρωσε ότι έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι, με τους φίλους της ομάδας να μπορούν να τα προμηθευτούν από τα εξής σημεία:

Στο κλειστό γήπεδο της Μύρινας «Νίκος Σαμαράς», την ημέρα του αγώνα.

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr

Από τα γραφεία της οµάδας στη Λήµνο (Πλατεία Κοντοπουλίου)

Στο κατάστηµα «Sports House», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας 22540 26025).

Lemnos F.C., Μουντιαλίτο 8Χ8 στη Μύρινα Λήμνου (Τηλ. Επικοινωνίας 22540 25960)

*Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ