ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Γιατράς: "Καμία κόντρα με Ζούρο και Περιστέρι"

Γιατράς: "Καμία κόντρα με Ζούρο και Περιστέρι"

Στη συνέντευξη Τύπου που διαδέχτηκε το παιχνίδι του Προμηθέα με το Περιστέρι, ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας, Μάκης Γιατράς ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Ηλία Ζούρο.

Με το που ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Προμηθέα και Περιστέρι, η κάμερα "έπιασε" μία αρκετά... ψυχρή χειραψία ανάμεσα στους προπονητές των δύο ομάδων, κυρίως από την πλευρά του Ηλία Ζούρου, με τον τεχνικό των Πατρινών μάλιστα να έχει ακολούθως μία έκφραση έκπληξης και απορίας.

Παρ' όλα αυτά, ο Μάκης Γιατράς, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε μετά τη λήξη του αγώνα, ερωτηθείς για το περιστατικό ξεκαθάρισε: "Δεν υπάρχει καμία κόντρα με το Περιστέρι, δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον προπονητή, τουλάχιστον από την πλευρά τη δική μου. Του έδωσα το χέρι του, μου έδωσε το δικό του, από εκεί και πέρα αν ήτα ν φιλικός ή εχθρικός κι αν έδωσε το χέρι με καλή διάθεση δεν ξέρω. Μην ξεχνάμε πως ήταν ένα παιχνίδι σημαντικό το οποίο έχασε η ομάδα του. Τι να κάνουμε όμως; Έτσι είναι τα παιχνίδια. Δεν υπάρχει όμως καμία κόντρα ούτε από την πλευρά του Προμηθέα, ούτε από την πλευρά τη δική μου".

Όσο για τη νίκη της ομάδας του, ο τεχνικός του Προμηθέα δήλωσε: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, κάναμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα. Το παιχνίδι σήμερα δεν ήταν ιδιαίτερα ποιοτικό, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ δεν είχαμε την ενέργεια που θέλαμε, που είναι λογικό. Παρόλα αυτά δώσαμε ό,τι είχαμε. Παίξαμε άμυνα και δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και με διαφορετικό τρόπο, δεν είμαστε μονοδιάστατοι. Η άμυνα μάς έδωσε το παιχνίδι και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας έδωσε πολλή ενέργεια και παλμό. Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά στους συνεργάτες μου και στις άπειρες ώρες που εργάζονται στο βίντεο, είναι οι αφανείς ήρωες. Να αφιερώσουμε τη νίκη στον συνεργάτη μουΚώστα Ντούβα, που είχε ένα χειρουργείο εχθές, πήγε πάρα πολύ καλά και από Δευτέρα θα είναι μαζί μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ