ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπράντον Τζένινγκς: Βόμβα έτοιμη να εκραγεί στην Αγία Πετρούπολη!

Μπράντον Τζένινγκς: Βόμβα έτοιμη να εκραγεί στην Αγία Πετρούπολη!
AP PHOTO/NICK WASS

Σκούρα τα έχει βρει στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ο Μπράντον Τζένινγκς, που δεν δίστασε να... στάξει φαρμάκι στο Instagram πριν κατεβάσει το ποστ που θα του δημιουργήσει, όπως φαίνεται, σημαντικά προβλήματα (PHOTO).

Δεν έχει ολοκληρωθεί ο δεύτερος μήνας της σεζόν και ο Μπράντον Τζένινγκς αρχίζει να αισθάνεται άβολα στη Ρωσία. Ο Αμερικανός σούπερ σκόρερ δυσκολεύεται να πρωταγωνιστήσει με τη φανέλα της Ζενίτ και φαίνεται πως αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσει από την Αγία Πετρούπολη για... άλλες πολιτείες. Μετά το τέλος της εντός έδρας αναμέτρησης με την Παρτίζαν (75-71) για την έβδομη αγωνιστική του EuroCup, o Τζένινγκς (που είδε τα τελευταία λεπτά από τον πάγκο) έκανε ένα αρκετά εκρηκτικό ποστ στο Instagram που λίγη ώρα αργότερα κατέβασε. Η ζημιά, όμως, είχε γίνει.

"Μάθημα ζωής. Δεν θα ξαναπαίξω σε ομάδα στην οποία ο πατέρας προπονεί τον γιο. Ποτέ ξανά" έγραφε το συγκεκριμένο ποστ, που αναφερόταν στον προπονητή Βασίλι Καράσεφ και τον γιο Σεργκέι Καράσεφ που αποτελεί και το μεγάλο όνομα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (19.6 πόντοι με 52.5% στα δίποντα, 39.3% στα τρίποντα, 95.8% στις βολές, 3 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ μέσο όρο ανά 28:05 στο EuroCup).

Ο Τζένινγκς ξεκίνησε καλά τη σεζόν, όμως η απόδοσή του πέφτει συνεχώς. Στο EuroCup έχει 9 πόντους με 44.8% στα δίποντα, 31.3% στα τρίποντα, 50% στις βολές, 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ ανά 26:43 συμμετοχής, ενώ στη VTB League έχει 10.2 πόντους με 45.7% στα δίποντα, 20% στα τρίποντα, 87.5% στις βολές, 2.4 "σκουπίδια" και 6.4 ασίστ ανά 25:50 συμμετοχής. Δεν αισθάνεται άνετα στη Ρωσία και μένει να δούμε πόσο θα αντέξει σε μια πολύ δυνατή ομάδα που έχει στόχο να κατακτήσει το EuroCup ώστε την επόμενη σεζόν να συμμετάσχει στη EuroLeague.

Μπράντον Τζένινγκς: Βόμβα έτοιμη να εκραγεί στην Αγία Πετρούπολη!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ