ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην Πετρούπολη "Κολυμπάμε για καλό σκοπό"

Στην Πετρούπολη "Κολυμπάμε για καλό σκοπό"

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2019 ο Δήμος Πετρούπολης καλεί όλους τους πολίτες στο κολυμβητήριο της πόλης να "Κολυμπήσουν για καλό σκοπό".

Ο αθλητισμός σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και στο Δήμο Πετρούπολης το κάνουν πράξη. Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2019 σε μια ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση, φοράμε μαγιό, σκουφάκι και γυαλάκια και "Κολυμπάμε για καλό σκοπό".

Κολυμπώντας με εκκίνηση από το βατήρα της αγάπης και της προσφοράς οι συμμετέχοντες θα σταθούν δίπλα σε οικογένειες που ταλανίζονται από την οικονομική κρίση.

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2019, από τις 10:00 έως τις 14:00 στην μεγάλη πισίνα του δημοτικού Κολυμβητηρίου Πετρούπολης (Κώστα Βάρναλη 1 και Ελαιών, Πετρούπολη) «Κολυμπάμε για καλό σκοπό» ενισχύοντας την Αποθήκη Τροφίμων του Δήμου.

Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται για 2η χρονιά και ο Δήμος φιλοδοξεί να γίνει θεσμός αγάπης, μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι ενήλικες αθλούμενοι στην κολύμβηση, παιδιά που κολυμπούν σε ομάδες και θα έρθουν με τους γονείς τους καθώς και φίλοι του αθλήματος και κολυμβητές από συλλόγους όλης της Αττικής.

Μοναδικό αντίτιμο συμμετοχής είναι τρόφιμα ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στην Αποθήκη Τροφίμων του Δήμου Πετρούπολης να βοηθήσει τις άπορες οικογένειες της πόλης, αλλά και εμείς να αθληθούμε στον ευχάριστο και φιλόξενο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Δηλώσεις συμμετοχής στο Δημοτικό Κολυμβητήριο τηλέφωνο : 210 5062961 από την Τρίτη 29 Μαΐου έως της Παρασκευή 1 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ