ΠΟΛΟ

Α' Εθνική πόλο γυναικών: Στους τελικούς η Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΓΛΥΦΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΓΛΥΦΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Βουλιαγμένη επικράτησε με 17-4 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής πόλο γυναικών όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Τη νίκη επί του ΑΝΟ Γλυφάδας με 17-4 πέτυχε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, την Κυριακή (28/6), στο Κολυμβητήριο του Λαιμού, για την 3η αγωνιστική στην Γ' φάση της Α' Γυναικών και εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή του στους τελικούς του πρωταθλήματος όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου πήραν από νωρίς μεγάλο προβάδισμα και στο ημίχρονο προηγήθηκαν με 9-2. Η ίδια εικόνα παρέμεινε και στο δεύτερο μισό του αγώνα, με τον ΝΟΒ να φτάνει στη νίκη με 17-4. Πρώτη σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε η Κοντονή με 4 τέρματα.

Πετυχαίνοντας μια επιβλητική νίκη απέναντι στον Εθνικό Πειραιά, ο Νηρέας Χαλανδρίου πήρε τους πρώτους του βαθμούς στη Γ' φάση της Α' Γυναικών, καθώς επικράτησε εντός έδρας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Με τη νίκη αυτή, τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη έφτασαν στην τρίτη θέση με 3 βαθμούς, πίσω από τον Ολυμπιακό και τον ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ ο Εθνικός Πειραιά έμεινε στην τελευταία θέση με 1 βαθμό.

Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 10-1. Στο δεύτερο μισό του αγώνα, τα κορίτσια του Κώστα Φιτσανάκη δεν κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά, με τον Νηρέα Χαλανδρίου να φτάνει στη νίκη με 20-9.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 17-4

Τα οκτάλεπτα: 5-1 , 4-1 , 7-2 , 1-0

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κοτσιώνη, Πρωτοπαπά 1, Ρακιντζή, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 2, Ξενάκη 1, Νίνου Ε. 1, Πάτρα 2, Κώτσια 2, Διαμαντοπούλου, Κοντονή 4, Καλαϊτζή 1, Λάβι, Μουστακαρία 1, Καϊάφα 1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου Π. Κοσμά 1, Γιαμπασάκου, Μαμόγλου 1, Κόλλια, Αντωνιάδη Ελ., Γρηγοροπούλου, Κοκκινάκη, Μαστρόκαλου, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 2, Καρύτσα, Αντωνιάδη Ολ., Γκίλλα

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Νηρέας Χαλανδρίου - Εθνικός 20-9

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΑΝΟ Γλυφάδας 17-4

Η Βαθμολογία του Ομίλου:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 12

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 12

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ. 3

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 2

ΕΘΝΙΚΟΣ 1

Σημείωση: Εκκρεμεί απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για τον αγώνα ΑΝΟΓ – ΕΘΝΙΚΟΣ (Β' Φάση)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τρίτη 30/6

*Εθνικό Πειραιά 19.30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Γιώργος Σταυρίδης, Γιώργος Κραβαρίτης)

*”Αντώνης Δημητρόπουλος” 21.00 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Μανώλης Παϊρακταρίδης, Γιώργος Θωμάς)

Ρεπό: Εθνικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ